Objevila se totiž po boku Jamese Bonda, "muže, který pracoval celá desetiletí pod vedením Thatcherové a Reagana na zničení SSSR."

Fotogalerie
7 fotografií


Ruští komunisté si podle všeho nevidí do pusy a především si u toho neberou servítky. A z jejich projevu je zděšená nejen Olga, ale zřejmě i zbytek soudně myslících Ukrajinců, jimž teď musí být jasné, jak o jejich národní identitě a suverénnosti Rusové smýšlejí.

"Sovětský svaz tě vychoval, pečoval o tebe a vedl tě ke svobodě, ale nikdo neočekával, že spácháš tento čit intelektuální a morální zrady," vzkázali komunisté z Petrohradu Kurylekové na svém webu.

Olga Kurylenko
Autor: ČTK

Olga však blahobytné dětství na Ukrajině před nedávnem komentovala takto: "Měla jsem šťastné dětství, protože jsem byla milována, a to je to nejdůležitější. Materiálně to samozřejmě bylo velmi těžké. Byla jsem smutná, když jsem si nemohla koupit nové boty nebo džíny. Člověk chodil do školy a jiné děti se oblékaly hezky a přišel domů a neměl si co obléct. Zvláště, když je člověk teenager, chce vypadat dobře, aby si získal pozornost chlapců. A navíc bylo těžší něčehos Ukrajině dosáhnout. Začala jsem jako modelka, ale vždycky jsem chtěla být herečkou. Bydlela jsem na malém městě, všechny velké herecké školy byly v Moskvě, což bylo nesmírně daleko. Moje rodina mě však moc podporovala a já jsem jim za to nesmírně vděčná."

Olga Konstantinovna Kurylenko se narodila 14. Listopadu 1979 v ukrajinském Berdjansku. Posledních pár let ale žije trvale v Paříži. Věnuje se modelingu a snaží se prosadit jako filmová herečka. V letech 2000 až 2004 byla provdána za francouzského fotografa Cedrika van Mola. Teď zdobí po boku Daniela Craiga nejen nejnovější bondovku Quantum of Solace, ale také premiérové červené koberce po celém světě.