Miliardář ze Saúdské Arábie nechtěl nosit obyčejný strojek za pár tisíc korun jako jiní muži, ale nechal si vyrobit unikátní exemplář „šitý“ na míru. Je celý ze zlata a posetý diamanty.

„Tento zdravotnický přístroj pro muže je nejdražším tahovým nástrojem, který byl kdy vyroben a bude zřejmě historickým mezníkem v průmyslu erotických pomůcek pro dospělé,“ uvedla společnost X4 Labs v tiskovém prohlášení.

Zvětšovač vyrobený z osmnáctikarátového zlata a posetý 40 diamanty a několika rubíny má hodnotu 900 tisíc korun. Podle Ricka Oha, mluvčího společnost X4 Labs, bude majiteli doručen v říjnu letošního roku speciální zásilkou v obrněném voze.

Saúdské zákony zakazují dovoz erotických pomůcek do země, ale tento nástroj je americkou vládou oficiálně uznán jako lékařská pomůcka a tudíž může být do islámské země importován.

„Je to neobvyklý požadavek. Prvně jsme to nebrali vážně, ale když nám poslal zálohu, museli jsme s tím souhlasit. Samozřejmě došlo na nějaké ty úsměšky, když jsme svůj požadavek prvně prezentovali klenotníkovi,“ přiznal Oh s tím, že klient má alergii na chirurgickou ocel, proto vyžadoval zlaté provedení.

Společnost X4 Labs teď začala nabízet individuální zhotovení podobných přístrojů na míru.