Doktor Zvíře Nickolajovi na jasném příkladě vysvětlil, že jeho penis může být středobodem, pro který svítí všechna slunce světa. Ke zvětšení ani zmenšení rozměrů však nedojde.

Doktor Zvíře potom slíbil odpovědět i na druhou otázku zvídavého čtenáře, což tímto činí. Otázka zněla: Lze světšit penis cvičením v posilovně? A teď mě omluvte, musím jít míchat gel.

Doktor Zvíře: Ohebný Nickolaji. Tvá otázka je velmi zajímavá a zcela legitimní. Zkus si představit, jak by to v takové posilovně, penisovém fitku, vypadalo. Ano, známe různé druhý činek na posilování různých částí těla, ale určitě víš, že penis není sval, ale něco jako balonek.

Svěžest

Z toho vyplývá, že ani když trénuješ několikrát denně, nezvětší se ani o píď. Když budeš mít štestí, přiliš se nevytahá, neovadne a zachová si svou mladickou svěžest.

Jestli posiluješ několikrát denně a sám, pak se zvětší sval leda tak na ruce, což ale nemusí být k zahození. Dobře vytrénovaná ruka se může hodit například při páce. Ne náhodou v této aktivitě vynikají námořníci, kteří jsou zvyklí na dlouhé, osamělé plavby.

Příložník

Pokud má Tvá otázka příčinu v obavě, že "ho máš malého", pak se chop příložníku a rozežen s ním své plané chmury. Bod zlomu je 13 cm.

Jestli tě na tento případný nedostatek upozornila Tvoje přítelkyně, pak se s ní raději ihned rozejdi. jestli ji nebaví divadlo s Tebou, ať si najde jiné pimprdle.

A teď už musím běžet míchat gel.

Posílejte své otázky do úchylné poradny na adresu:

online@blesk.cz