Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Modelka (†27) zemřela při zpackané liposukci: Zabila ji posedlost vzhledem!

Brazilská modelka zemřela při zpackané liposukci
Brazilská modelka zemřela při zpackané liposukci  (Autor: INT, Youtube.com)
Autor: simao, INT - 
1. listopadu 2012
17:34

Na operačním sále soukromé kliniky přestalo bít srdce modelky Pamely Nascimento (†27). Její tělo nezvládlo další operaci. Lékaře, který zákrok prováděl, nyní vyšetřuje policie.

Usměvavé Brazilce nepřišly její křivky dostatečně ladné, a tak se rozhodla podstoupit liposukci. Během zákroku však prodělala hypovolemický šok. A zemřela. Její srdce zkrátka přestalo tlouct.

Se zpožděním tak vyšla najevo informace o tragédii, která se odehrála 19. října. Případ však již vyšetřuje brazilská policie. A to na základě trestního oznámení modelčiny tety, paní Enedidy Nascimento (61). Ta Pamelu vychovávala od šesti let, kdy budoucí modelce zemřela matka.

Připadala si prý tlustá

Pamela se v roce 2009 přestěhovala od tety, bydlící ve státě Santa Catarina, do Sao Paula. A začala se objevovat ve vysílání celostátní televize.

Podstoupila také několik plastických operací, včetně zvětšení prsou. "Byla posedlá svým vzhledem. Vždycky mi říkala, že si myslí, jak je tlustá," přiznala se dle Daily Mailu teta mrtvé modelky.

Paní Nascimento je však nyní přesvědčená, že pochybil lékařský tým soukromé kliniky, na níž zákrok na její neteři probíhal. Podezření z nedbalosti tak padlo na chirurga Julia Yoshimuru, který operaci na exkluzivní klinice Green Hill Hospital prováděl.

Napavalley ( 31. března 2019 15:23 )

Dobre ji tak. Takhle si zahravat se zdravim. Kazda kozy delany na trikrat, nechavaj si brat zebra, silikon do zadku a pak se divi, ze srdce vypovi sluzbu. Normalni kravy.....

londynskypes ( 2. listopadu 2012 04:54 )

asi tak nejak

londynskypes ( 2. listopadu 2012 04:54 )

moje zena vypada jako zena a ne babochlap

mutaky ( 1. listopadu 2012 22:34 )

Pošli fotku manželky, pejsane.

jahodove_ticho ( 1. listopadu 2012 21:42 )

PŘEŠITÁ PĺČA

Zobrazit celou diskusi