Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Dívka, která porazila rakovinu: Otáčí nohu o 180 stupňů!

Mladá Jen umí se svou nohou opravdu nevídanou věc. Je to důsledek její nemoci
Mladá Jen umí se svou nohou opravdu nevídanou věc. Je to důsledek její nemoci  (Autor: Youtube.com)
Autor: simao, INT - 
21. května 2013
18:30

VIDEO: Mladá Jen, která porazila rakovinu, je zvláštní úkaz. Má totiž nohu jako z gumy. Dokáže ji v kyčli otočit o 180 stupňů! A rázem je její noha "vzhůru nohama". Prorazí díky tomu Jen v showbyznysu?

Uživatelé na internetu nevěřili vlastním očím - a hned se začali přít. Tohle přeci nemůže být pravda! Jenže Jen O´Shea vystupuje s tímhle kouskem na veřejnosti a chce dokonce do televize. Do známé show populární moderátorky Ellen Degeneres.

Na příběhu Jen je obdivuhodné, že i když ji stihla zhoubná nemoc, snaží se s tím vyrovnat, jak se jen dá. Dobrá, možná i trochu zviditelnit, ale na druhou stranu, její odhodlání je výjimečné a pozornsot si zaslouží.

Jen totiž trpěla vzácným tzv. Ewingovým sarkomem, nádorem v kostech. Kvůli tomu podstoupila radikální chirurgický zákrok - a odstranili ji část pánve. Tahle neobvyklá amputace si za následek vybrala to, že může nohu otočit, jako nikdo jiný.

Po prodělané chemoterapii a náročné operaci přitom má štěstí, že to nedopadlo mnohem hůře. Sama sobě pak bojovnice s osudem předepsala ještě jeden lék - odstranit ostych a ukázat se lidem.

japos22 ( 21. května 2013 19:07 )

V podstatě: tohle nám nemusíte ukazovat

Zobrazit celou diskusi