Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Heidi Janků Vánoce nehrotí: Klidně ušije dárky z ponožky

Heidi Janků nepatří mezi ženy, které by Vánoční svátky hrotily.
3. prosince 2013 | 10:17

Zpěvačku a moderátorku Heidi Janků (51) jsme zastihli ve chvíli, kdy představovala svou vlastnoručně vyrobenou panenku, anděla Theofila. Rozhodně se ale neproměnila v padesátnici, která by seděla doma a šila nebo pletla, naopak. Vypadá stále skvěle, moderuje erotický pořad a postavičku by jí mohla závidět kdejaká dvacetiletá holka.

Letos jste se už po několikáté zúčastnila akce Unicef, ve které se draží panenky vytvořené známými osobnostmi. Vyráběla jste panenku vlastnoručně?

To víte, že ano, vyrábím ji každý rok. Letos mi ale nějak došla inspirace a už jsem málem sáhla po háčkované opičce od mé tety, ale pak jsem si říkala, že by to byl tak trochu podvod. Takže jsem nakonec vytvořila anděla Theofila z ponožky….ale proboha ne ze staré, koupila jsem na to novou (smích).

Anděl Theofil od Heidi Janků
Autor: archiv
Víte, za kolik se vaše panenka nakonec vydražila?

Letos to bylo 55 tisíc, což je krásná částka. Do letošního roku jsem ale držela rekord s jinou panenkou, která se nakonec vydražila za 150 tisíc korun, což bylo nádherné, hlavně proto, že nejsem žádná výtvarnice a dělám to podomácku rukama. Přiznám se ale, že jsem k té panence musela ještě zazpívat.

Blíží se Vánoce, máte už nakoupeny dárky?

Zatím si myslím, že je ještě čas, už sice vím, co bych komu dala, ale na nákupy půjdu až později. I když ještě mi zbyla jedna ponožka, tak bych mohla někomu udělat ještě jednoho andílka a tím bych trochu ušetřila (směje se zpěvačka a šibalsky přitom koukne na svého manžela Ivo Pavlíka).

Relaxu v páře se Heidi ze začátku trochu bála, pak si ale zvykla
Autor: archiv - Rožnovské pivní lázně
Jak budete trávit svátky, potrpíte si na tradice?

Pokud jsme na Vánoce v Čechách, tak mám ráda tradiční Vánoce. Užiji si zdobení stromečku, dáme si kapra se salátem a večer krájíme jablíčka, ale netrvám na tom. Zažili jsme s manželem spoustu netradičních Vánoc v zahraničí a také to byly krásné svátky. Jednou jsme se na Vánoce dokonce stěhovali a tak jsme Štědrý den strávili na zabalených krabicích a o nic nešlo, i tak to bylo moc fajn. To jestli je nebo není nazdobení stromek a jestli je uklizeno, je nakonec úplně jedno.

Video se připravuje ...