Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Vůně pravých mužů: Jaké parfémy nosí superhrdinové?

  • Chcete aby voněl jako superhrdina? Pořiďte mu pod stromeček stylový parfém
    3. prosince 2013 | 14:30

    Jsou silní, krásní a my je milujeme. Superhrdinové lámou srdce žen i kasovní rekordy. Snažili jsme se proto pro vás vvybrat parfémy, které sedí k povahám těchto silných mužů. Vyberte jeden pro svého partnera a udělejte z něj svého superhrdinu!

  • Christian Grey

    Davidoff The Game 100 ml, 1090 Kč
    Autor: profimedia.cz, archiv firem
    Padesát odstínů šedi a slabost pro nebezpečné hry - takový je Cristian Grey a stejná je i luxusní vůně Davidoff The Game.

    Zaujme vás výraznými tóny jalovcových bobulí a jemného ginu, pod kterými se rozehrávají dřevité tóny s divokým kosatcem. Základ tohoto koktejlu potom tvoří ebenové dřevo, které je cítit až po delší době po nanesení, ale o to více překvapí svoji intenzitou.

    The Game se hodí pro enegrgické, tajemné muže, kteří vědí co chtějí a neradi dělají kompromisy. Ocení ji zejména pánové, kteří jsou rádi středem pozornosti a dokážou ocenit luxus i originalitu.

    Cena za 100ml je 1090 Kč

  • Batman

    Giorgio Armani Black Code 75 ml, 1294 Kč
    Autor: Warner Bros, archiv firem
    Ve dne miliardář a tak trochu misantrop, v noci strážce bezpráví v netopýří masce. Batman je muž, který si vás nepustí snadno k tělu a nedá na přílišné řečičky.

    Pokud takového znáte, obdarujte jej na vánoce parfémem Black Code od Armani. Zaujme elegantní, temně černým flakónkem s rozprašovačem, který je inspirovýn výložkami Armaniho obleků a především orientálně laděnou, kořenitou vůní.

    Silný základ Black Code tvoří tóny kůže a tabáku, srdce parfému ukrývá kořeněný badyán a květ olivovníku a v úvodu vás zaujmou svěží tóny citrusů a hořký bergamot.

    Cena za 75ml je 1294 Kč

  • Superman

    Diesel Only The Brave 75ml, 1143 Kč
    Autor: Warner Bros, archiv firem
    Diesel Only The Brave je parfém určený pro pravé hrdiny a muže, kteří umí překonat nepřízeň osudu. Ze stydlivého Clarka Kenta vašeho partnera promění v Supermana, nebo alespoň pořádného rebela a zaručeně poškárlí jeho mužské ego.

    Základem parfému jsou orientální dřevité tóny a ambra, které v srdci podpoří růže, levandule a labdanum. Hlavu tvoří svěží vůně citrusů, mandarinky a koriandru. Společně tedy vytvářejí lehkou kořeněnou vůni, určenou pro statečné bojovníky a pravé gentlemany.

    Cena za 75ml je 1143 Kč

  • Edward Cullen

    Dior Dior Homme 100ml, 1449 Kč
    Autor: Summit Entertainment, archiv firem
    Luxus, styl, bezbřehé znalosti a nesmírná galatnost. Všechno to, co zdobí romantického upíra se snoubí v nejnovější vůni Dior Homme, pro kterou dělal promo sám Robert Pattinson, představitel role Edwarda Cullena.

    Dior Homme dokazuje, že dřevitě-květinové vůně sedí perfektně i mužům a v luxusním flakónu s motivem pánské vázanky ukrývá průraznou tekutinu v jantarovém odstínu barvy Edwardových očí.

    V hlavě se skrývají omamná šalvěj, levandule a bergamot, které podporují zemitější základ v tónech kůže, indonéského pačuli a haitského vetiveru. Srdce vás pak uchvátí smyslnými tóny amberu, kosatce a kakaa.

    Cena za 100ml je 1449 Kč

  • James Bond

    James Bond 007 Quantum 50ml, 760 Kč
    Autor: Metro-Goldwin-Mayer, archiv firem
    Parfém James Bond 007 slaví rok novinkou Quantum, která je stejná, jako nesmrtelný britský tajný agent 007. Je váš partner cílevědomý, úspěšný muž se zdravou dávkou sebedůvěry? Pokud ano, pak je pro něj James Bond 007 jako stvořený!

    Základ této výrazné mužné vůně v tónech santalového dřeva, olivovníku, vanilky a cedruvyzařuje sebevědomí a zdůrazňuje smyslně emocionální stránku mužského charakteru. Hlava s vůní švestky, jablka, citrusů, pelargónie a bergamidu pak podporuje srdce parfému, které v sobě ukrývá mahagon, karafiát a ostrou vůni skořice.

    Quantum, třetí přírůstek k nebezpečně sofistikované řadě Jamese Bonda 007, je intenzivní dřevitě-kořeněná mužná vůně plná adrenalinu, dynamiky a energie. Obsahuje osvěžující složky, kterým vévodí jalovec, kůže a santalové dřevo. Exkluzivní flakon s výraznou ikonickou texturou evokuje palubní desku vozu Aston Martin a unikátní systém otevírání odkazuje na nejmodernější vychytávky Bonda.

    Cena za 50ml je 760 Kč

  • Wolverine

    Dunhill Dunhill 50ml, 650 Kč
    Autor: Fox Film Corporation, archiv firem
    Dunhill je vůně mužnosti a pevného charakteru. Muž jako Wolverine je svůj, má v sobě zdravou nedůvěru a velkékouzlo charismatického bručouna. Stejně jako její nositel, je i tato vůně velmi neobyčejná, svěží a teple dřevitá.

    Srdce parfému skrývá orris a bílé cedrové dřevo a okouzlí muže, který je samostatný a má nezávilé uvažování. V hlavě naleznete omamný muškát a svěží citrón, který se dokonale snoubí s velmi zemitým základem santalového dřeva, tonkových bobů, mechu a pižma.

    Cena ze 50ml je 650 Kč

Autor: Brigita Zemen
Diskuse ke článku
.