Smutné svátky prožila moderátorka Kateřina Kristelová (34), která se těsně před Vánocemi rozešla s přítelem Kamilem Bartoškem alias Kazmou. Ten na sociální síti tvrdí, že pověstné kopačky dal Kateřině on.

To ke zpěvákovi s hlasem jako zvon Mariánu Vojtkovi (40) byl Ježíšek letos o něco štědřejší. „Od Alice jsem dostal Porsche. Ale bohužel ne auto, ale luxusní brýle. Takže možná příští rok už bude auto,“ prozradil Blesk.cz Marián, který trávil Vánoce se svou přítelkyní Alicí Janečkovou (dcera hudebního bosse Františka Janečka – pozn. red.) u rodičů v Bánské Bystrici.

Bohatého Ježíška měla letos i modelka Gábina Dvořáková (25), která slavila Vánoce se svými rodiči a bratrem. „Dostala jsem praktické dárky, které se mi budou hodit v mém novém bytě. A zimní dovolenou. Strašně moc už se těším na lyže,“ pochlubila se Dvořáková.

Praktických dárků se dočkala také modelka Hana Mašlíková (31). „Ježíšek mi pod stromeček nadělil vše, co jsem si přála. A vším se naprosto trefil. Všechno to jsou věci, ve kterých budu velká parádnice a budu je nosit na sobě,“ řekla nám tajuplně zaláskovaná Hanka, která na svátky odletěla do Turecka za svým přítelem Michalem Kadlecem.

Zpěvačka Helena Vondráčková (66) našla pod stromečkem elektroniku v podobě nového počítače a dotykového telefonu, ale také nové šaty. Diana Kobzanová (31) rozbalila krabici s novými zimními bruslemi a misska Aneta Vignerová (26) si vysloužila luxusní hodinky Emporio Armani.