Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Mladík zkopal expřítelkyni a skákal jí na hlavě: Smála se mu, že má malý penis!

Redshawovi řekla expřítelkyně, že má malý penis. Mladík ji za to brutálně zkopal do bezvědomí.
Redshawovi řekla expřítelkyně, že má malý penis. Mladík ji za to brutálně zkopal do bezvědomí.  (Autor: profimedia.cz)
Autor: shp - 
16. ledna 2014
09:46

Mužské ego je nebezpečná věc, zvláště pokud se ho rozhodne urážet. Na vlastní kůži se o tom přesvědčila Britka Kirsty Robinson, když se posmívala svému expříteli, že má malé mužství. Callan Redshaw (19) ji kopl tak silně, až se svalila na zem.

Vše začalo hádkou v hospodě, které pokračovala na ulici v Hartlepoolu. Redshaw svou expřítelkyni a matku roční dcerky kopl tak silně, že svědek u soudu prohlásil: „Spadla na zem jako hadrová panenka.“

To ale Redshawovi nestačilo. Když ležela jeho expřítelkyně na zemi, skákal po její hlavě. Když odcházel z místa činu, ležela na zemi a nehýbala se.

Odsoudili ho na pět let!

Podle svědků se mladík tak rozzuřil, protože od své bývalé družky slyšel: „Máš malý penis, nechápu, jak si mi mohl dát dítě.“ Teď může vychladnout, v chládku za mřížemi stráví Redshaw pět let.

anna1234 ( 16. ledna 2014 12:55 )

..3cm (slovy tři centimetry) žádnou zvědavost nevzbudí

e.44 ( 16. ledna 2014 12:44 )

Řekla bych, že jí nasral úplně něčím jiným. Že se s ním rozešla kvůli jeho děsné povaze, mindrákům, agresivitě a kvůli tomu, že jí nějak ublížil. Proto mu ona chtěla na oplátku ublížit posměškem na to na co byl zjevně dost háklivej ale holka při tom zapomněla na jeho ostatní vlastnosti a dojela na to. S takovejma zamindrákovancema je lepší si vůbec nezačínat.

majojo ( 16. ledna 2014 12:42 )

Aneb: UI s malým kašpárkem....

e.44 ( 16. ledna 2014 12:39 )

Penis má malej ale sám je teda pěkně velkej čůrrák Kdyby si jenom holky dávaly trochu bacha..... Vždyť i na tý fotce z něj zamindrákovanost a vzteklá agresivita přímo odkapává

rumovapalice ( 16. ledna 2014 12:06 )

to dostal za to že má malý péro ty šu.kine vymr.danej třírohej

Zobrazit celou diskusi