Lekci v oblékání dala všem mladším kolegyním – modelkám Vlaďce Erbové (32), Anetě Vignerové(26) i Monice Leové (22). „Ráda nosím věci z běžných řetězců a ty kombinuji s dražšími kousky,“ prozradila Blesku Simona Krainová (41) svůj recept. „Nakoupit si za hodně peněz je hrozně jednoduché. Když máte peníze, vždycky je můžete roztočit. Ovšem umění je nakupovat levně a přitom dobře,“ míní modelka, která na přehlídku britské módní značky vytáhla i svého manžela Karla Vágnera mladšího (39).

Levné je dobré

To Blesk Česká Miss Earth 2013 a dnes zprávařka Primy Monika Leová (22) se v laciných kouscích cítila jako ryba ve vodě. „Odmítám dávat za oblečení desetitisíce. Je mi líto peněz. To si raději nakoupím víc levnějších věcí,“ tvrdí Monika.

Těžkou hlavu s oblečením si nedělala ani Vlaďka Erbová (32), kterou doprovázel její manžel, fotbalista Tomáš Řepka (40). „Nevadí mi, že v téhle značce chodí polovina republiky. Důležité je, že jsou to hezké a pohodlné věci a že se v nich cítím dobře. Doplnila jsem to i svými věcmi, ale ani ty nebyly závratně drahé. Nepotrpím si na to,“ tvrdí Vlaďka.

Fotogalerie
6 fotografií