Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Holky si na facebooku domluvily bitku: Mlátily se baseballovou pálkou!

Fotografie
Na tomto hřišti v Buštěhradu na Kladensku se dívky popraly. Jednou z útočnic měla být Jennifer P.  (Autor: internal)
Autor: ljš - 
7. dubna 2014
12:49

Pohádaly se, ale místo holčičího hašteření zvolily pořádně drsné řešení. Dvě nezletilé dívky z Buštěhradu na Kladensku si domluvily na tamním hřišti rvačku, na kterou si starší z nich přinesla baseballovou pálku. "Fandit" jim přišlo dalších asi třicet kamarádů.

"Zítra v Buštěhradu na hřišti. Vyřídíme si to tam!!!," to podle serveru TN.cz napsala jedna z dívek na facebook. Záhy se o rvačce dozvěděly i další děti, které se v pátek přišly na místo podívat.

Kdo však čekal obyčejnou strkanici, ten se velmi spetl. Starší z dívek si sebou přinesla baseballovou pálku, se kterou na svou soupeřku skutečně zaútočila. "Vystartovaly dvě holky a mlátily se, ta jedna dokonce vzala bejsbolku a dala jí do hlavy, takže jsme okamžitě volali policii," řekla serveru Marcela Rydvanová, která celou událost viděla.

Přihlížejícím dětem se pak podařilo obě dívky od sebe odtrhnout a odzbrojit. Mladší naštěstí neutrpěla vážná zranění. "Způsobila jí škrábance a nějaká další drobná zranění," řekla policejní mluvčí Štěpánka Zatloukalová. Útočnici sice ještě nebylo 18 let, trestně odpovědná již však je. Záleží, jak případ posoudí policie.

zadnice ( 8. dubna 2014 09:07 )

Roste nám nádherná "mládež" po emericku "DEMOKRATICKÁ"!!!

jahodove_ticho ( 8. dubna 2014 00:03 )

to jsou takový ty mladý "bitchiez" ze vsi, rádoby vostrý holky co mají svoje fakebůčky a hustokrutý pózičky a vypatlaný chování...

wimr ( 7. dubna 2014 21:57 )

kluci z buštěhradu asi mají líné ocásky

fotrpjotr ( 7. dubna 2014 13:23 )

Raději si měly dát závod,která déle vydrží se zapnutým robertkem.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání