Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Holky si domluvily bitku na Facebooku: Sokyni (13) zbily pálkou z frajeřiny!

Autor: psch, shp - 
8. dubna 2014
05:03

Doba tahání za vlasy je v případě holčičích hádek ta tam. Tepreve 13letá dívka z Lidic skončila v posteli s otřesem mozku poté, co ji o 4 roky starší dívka ze znepřátelené party zmlátila baseballovou pálkou. Jenom kvůli machrování!

Dívky se domluvily na Facebooku a minulý pátek si šly vyřídit účty. Jenže po slovní rozepři prý starší z dívek vzala baseballovou pálku a o mladší sokyni praštila do zad a hlavy.

Ta teď s lehkým otřesem mozku leží doma v posteli.  „Scházejí se tu furt. Kouří trávu, pijí alkohol, ničí vybavení hřiště, a město s tím nic nedělá!“ stěžuje si správce zázemí u buštěhradského stadionu, kde k bitce došlo.

Spor o chlapce, nebo o hezčí účes? Ne! Zraněná dívka se prý prostě chytla špatných kamarádů. „Ona se začala kamarádit s divnými lidmi a začala machrovat. Ostatním se to nelíbilo, tak jí řekli, ať se teda ukáže,“ popsal Blesk.cz vznik rozepře spolužák.

Případem se teď zabývá policie, vzhledem k věku dívek to ale nekomentuje. „Událost řešíme jako výtržnost,“ řekla Blesk.cz policejní mluvčí Michaela Nováková.

wimr ( 8. dubna 2014 16:25 )

to jsi ty nebyla, protože ty nemáš v hlavě bramboračku, ale s.rač.ku

wimr ( 8. dubna 2014 16:22 )

já sem v klidu ty čupko

wimr ( 8. dubna 2014 16:22 )

arana je starej plesnivej smradlavej důchodce a dělá ze sebe ženskou a tys jí na to skočila a ještě se jí zastáváš ty nakažená šlabko

aanitaa ( 8. dubna 2014 15:09 )

Se prosim te uklidni !!!

ninka64 ( 8. dubna 2014 10:37 )

Sednnáctiletá zmlátí třináctiletou????? No už to samo o sobě svědčí o inteligenci té 17tileté.

Zobrazit celou diskusi