Harmonickou domácnost, kde by panoval klid a pohoda, rozhodně u Řepkových nečekejte. Vlaďka totiž přiznala doma velké napětí.

I proto vzali manželé za vděk nabídnutým výletem do Londýna, kde kromě společně absolvované módní přehlídky značky F&F narovnávali vztahy.

„Potřebovali jsme to jako sůl. Máme za sebou teď poměrně dlouhé období plné napětí u nás doma. Neuměli jsme spolu komunikovat, což je smutné, ale je to tak,“ přiznala Vlaďka s tím, že dva dny v Londýně pro ně byly hezkým vypadnutím z reality.

„Za těch osm měsíců, co jsme svoji, jsme společně byli na prodlouženém víkendu maximálně čtyřikrát. Určitě by nám taková změna prospěla častěji,“ myslí si modelka.

Stereotyp ve vztahu přiznal i Řepka. „Žena mi občas říká, že je se mnou nuda a že se mnou nic není. Ale já jsem třeba jenom unavenej,“ práskl v rozhovoru pro OK! magazín. A vyjádřil obavu z nejhoršího. „Nefungující sex může být důvodem rozchodu.“

Kámen úrazu bude ale jinde. Vlaďka je totiž až na pár příležitostných pracovních akcí doma s dětmi a Řepka se po vyhazovu ze Sparty i Českých Budějovic plácá v klubu SK Hvozdnice. A tak ponorka na sebe nenechala dlouho čekat.

Video
Video se připravuje ...

Vlaďka Erbová zhubla 10 kilo: Kvůli zákeřné nemoci! Thomas Kruchina, Ondřej Rybár, hudba: freemusicarchive.org (Josh Woodward - Swimming in Turpentine No Vocals)