Erbová před pár dny přiznala, že se její osmiměsíční manželství otřáslo v základech. „Máme za sebou teď poměrně dlouhé období plné napětí u nás doma. Neuměli jsme spolu komunikovat, což je smutné, ale je to tak,“ svěřila se Vlaďka, která je provdaná za bývalého fotbalistu Tomáše Řepku (40).

Není se pak čemu divit, že takové napětí se odrazí na její kráse. Manželské neshody ale nejsou jediným důvodem, proč se Erbové udělaly vrásky na čele. „Před časem jsem hodně zhubla, a zatímco tělu to prospělo, obličeji už méně. Se ztracenými kily spadla i kůže v obličeji a začaly se mi dělat vrásky. A to mě znervóznilo,“ prozradila modelka Super.cz.

A tak jí nezbylo nic jiného než podstoupit bolestivé píchání injekcí botoxu do oblastí kolem očí a mezi obočím. Po prozatímním překonáním krize s Řepkou se modelce vrátil nejen elán do života, ale také tvář spokojené dvacítky.

Video
Video se připravuje ...

Vlaďka Erbová zhubla 10 kilo: Kvůli zákeřné nemoci! Thomas Kruchina, Ondřej Rybár, hudba: freemusicarchive.org (Josh Woodward - Swimming in Turpentine No Vocals)