Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Auto Michala B. (†35) vytáhli hasiči z řeky: Byl v něm přivázaný lanem k sedačce!

Michal byl ve voze přivázaný provazem k sedadlu.
Michal byl ve voze přivázaný provazem k sedadlu.  (Autor: Nový Čas)
Autor: shp - 
16. dubna 2014
20:04

Pátrání po nezvěstném Slovákovi Michalovi B. (†35) skončilo děsivým nálezem: Jeho bílou fabii vytáhli v úterý hasiči z Váhu, on seděl na místě řidiče, pevně přivázaný provazy k sedačce!

Michal zmizel minulý v pátek. Poslední, kdo ho viděl, byla jeho manželka. Ta v pondělí ohlásila na policii, že se její muž pohřešuje a začalo pátrání. Policie zjistila, že by se auto mohlo nacházet ve Váhu. Na svahu, kde auto sjelo do vody, se totiž našly stopy po pneumatikách.

Ještě v pondělí tak na místo vyrazili hasiči a policie a vůz hledali až do noci. Bohužel bez úspěchu, proto pokračovali i následující den. „Podařilo se snížit přítok vody v kanálu mezi Trenčínem a Novým Mestom nad Váhom. Asi po hodině pátrání jsme vozidlo našli. Bylo na střeše a v něm byla jedna osoba,“ popsal Pavol Rapan, velitel hasičů. „Pátrání probíhalo ve složitých podmínkách. Viditelnost nepřesahovala padesát centimetrů a teplota vody byla pouhých sedm stupňů Celsia,“ dodal.

Tělo Michala bylo přivázané k sedadlu řidiče a ještě k tomu připoutané bezpečnostním pásem „Lékař se na místě nedokázal vyjádřit k příčině smrti, proto byla nařízena soudní pitva. Policie už zahájila trestní stíhání v případu jeho usmrcení,“ informovala trenčínská policejní mluvčí Elena Antalová.

paternoster ( 18. července 2014 20:41 )

Možná by to chtělo pořádně číst: "bylo přivázané k sedadlu řidiče a ještě k tomu připoutané bezpečnostním pásem"

salto ( 17. dubna 2014 13:00 )

To neměl v autě pásy, že se přivazoval lanem?

tuba24 ( 16. dubna 2014 21:50 )

a ako sa to hovori u vas v cecensku?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání