Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Pravda nebo montáž? Mladý pár na fotkách pronásleduje duch holčičky z 19. století!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: lm - 
23. dubna 2014
06:09

Z tohoto příběhu vám bude běhat mráz po zádech! Mladý pár navštívil před dvěma lety vyhlášené muzeum v Yorku ve Velké Británii. Když se nyní podívali na snímky z rodinného výletu, nemohli uvěřit vlastním očím. Na fotkách s nimi byl duch!

John Burnside a Shona Backhouse byli na výletě v zámeckém muzeu před dvěma lety. Až nyní se jim ale podařilo najít paměťovou kartu, která ukrývala krom snímků z dovolené i jedno děsivé tajemství.

Na snímích s nimi je zvěčněn i duch dítěte. Server DailyMail uvádí, že podle oblečení se jedná o holčičku z viktoriánské éry, tedy z 19. století! Muž ze snímků si dodnes pamatuje, že měl v prostorech muzea velmi špatný pocit, dokonce mu několikrát naskočila husí kůže.

Už v minulosti se objevily informace, že v zámeckém muzeu v Yorku straší. Duchaři, kteří tu shromažďovali důkazy o paranormálních aktivitách, tvrdili, že slyšeli pronikavé hlasy a viděli děti, jak si hrají. Za to skeptici, kteří v paranormální jevy nevěří, sází všechno na to, že si mladý páreček pohrál s některou z aplikací na úpravu fotografií. K čemu se přikláníte vy?

vasek711 ( 23. dubna 2014 13:23 )

Stara pani pri jedne navsteve stare historicke budovy se sverila pruvodci, ze ma desivou hruzu potkat ducha...pruvodce starou pani ujistil, ze za ty leta co tam pracuje, nikdy zadneho ducha nepotkal.Stara pani se slusne pta pruvodce. Jak dlouho tady pracujete ?...pruvodce na otazku odpovi-TRISTA LET

inocenta ( 23. dubna 2014 12:46 )

Jistý druh lidí tam pojede I u nás jsou taková místa / například Houska/,a zájem turistů je.

inocenta ( 23. dubna 2014 12:42 )

Měli bychom se bát zrádců a podrazáků. To se pak dělá člověku až fyzicky zle, nejen husí kůže, ale zvracím.

naidka ( 23. dubna 2014 10:50 )

všechno, co píše Plesk, je třeba brát s velkou rezervou, ale pro pobavení je to někdy dobré.

naidka ( 23. dubna 2014 10:47 )

a co lidi co se bojí duchů ? Ti tam nepůjdou ani zaboha.

Zobrazit celou diskusi