Pařmenka Agáta Prachařová (29) měla o víkendu o zábavu postaráno. Celé její příbuzenstvo totiž ve velkém oslavovalo 90. narozeniny nejstarší členky jejich rodinného klanu, matky Veroniky Žilkové.

Kromě Žilkové a její dcery Agáty přišli babičce poblahopřát i vnuci Cyril a Vincent Navrátilovi, které má herečka z druhého manželství s Markem Navrátilem. Agátu pochopitelně doprovodil její manžel Jakub Prachař (30), který s sebou vzal i svou matku Danu Batulkovou (56).

Ta už se s rodinou své snachy Agáty skamarádila, přestože zprvu nebyla vůbec nadšená, koho si to její synáček Jakub bere. Batulková totiž nemohla Žilkové zapomenout, že měla pletky s jejím bývalým manželem Davidem Prachařem. Žilková to sice vehementně popírala, ale napětí se dalo mezi oběma herečkami krájet.

Na oslavě nechyběla ani nejmladší vnučka Kordula Stropnická (8) a pravnuk Kryšpín (2,5). Toho má Agáta s bývalým přítelem Miroslavem Dopitou.

Celkem se jich před objektivem poskládalo čtyřiadvacet. Jediný, kdo mezi početnou rodinou chyběl, byl Agáty otčím Martin Stropnický. Nejspíš ho zaměstnaly ministerské povinnosti, kvůli kterým zmeškal takovou událost.