Neposlušnou studentkou byla i Heidi Janků. „Tak do 5. třídy základní školy to šlo, to byly vždy skoro samé jedničky, občas nějaká dvojka. Na druhém stupni těch dvojek přibylo a na gymnáziu jedniček a dvojek bylo minimálně. Naštěstí jsem měli i takové předměty jako hudební výchova - tam jsem měla vždy za jedna, nebo tělocvik, ten mi šel taky,“ přiznala Heidi Janků, která v sobotu večer společně s Alešem Cibulkou představí letní program TV Barrandov.

Právě Cibulka byl ve škole nazývám šprtem. „Učení mi vždycky tak nějak šlo. Možná by se dalo říct, že jsem byl šprt, ale to by nebylo přesné. Nikdy jsem totiž moc nedřel,“ přiznal moderátor, který měl vždycky jedničku i z chování. I přesto musel jednou do ředitelny na kobereček. „Ale na gymplu se mi podařil husarský kousek, v jednom pololetí jsem dostal najednou ředitelskou důtku i ředitelskou pochvalu. Takže se to vlastně vynulovalo!“ dodal Cibulka.

To Agáta Prachařová se samými jedničkami rozhodně chlubit nemohla. Hned v prvním ročníku na soukromé střední škole reklamní výroby. Z chemie si totiž přinesla rovnou čtyřku a k tomu dalších pět trojek. Za to jí máma Veronika Žilková asi moc nepochválila.

Ještě horší známky než měla Agáta, se mohl „chlubit“ herec a bavič Michal Suchánek. Tomu učení totiž vůbec nešlo, nebo spíše ho nebavilo. Na maturitní vysvědčení si totiž vysloužila pěkné čtyři čtyřky, dvě trojky a dvě jedničky. Dostatečnou dostal z českého a ruského jazyka, z rozboru dramatu a z všeobecné hudební výchovy z dějin hudby. Všechny ale trumfnul Leoš Mareš, který byl z „nenáviděných“ předmětů jako dějepis a občanská nauka, obě pololetí neklasifikován.