Doleželová je profesionální večírková lovkyně. Není místa, plného movitých mužů, kam by - samozřejmě sama - nedoplachtila a neplula davem.
Autor: Foto Blesk - Machan, Pitrof, Tůma

Jana Doleželová (33) je profesionální večírková lovkyně. Není místa, plného movitých mužů, kam by - samozřejmě sama - nedoplachtila a neplula davem, vyhlížejíc nadité konto.

Doleželová už už myslela, že klofla toho správného miliardáře. Ve shonu mezi dovolenými s milencem a ukazováním triumfu veřejnosti si jaksi zapomněla ověřit, zda Janeček nemá tak trochu partnerku jinde.
Autor: Marek Pátek

Doleželová si už už myslela, že klofla toho správného miliardáře. Ve shonu mezi dovolenými s milencem a ukazováním triumfu veřejnosti si jaksi zapomněla ověřit, zda Janeček nemá tak trochu partnerku jinde.

Gábina Partyšová prý kluka má. Akorát ho nikdo nikdy neviděl a povídá si s ním jenom když u toho nikdo není. A v této galerii je proto, že imaginární kamarádi se nepočítají.
Autor: Blesk

Gábina Partyšová (36) prý kluka má. Akorát ho nikdo nikdy neviděl a povídá si s ním jenom, když u toho nikdo není. A v této galerii je proto, že imaginární kamarádi se nepočítají.

A když nic, vždycky je tu Jirka Menzel.
Autor: Foto archiv Blesku , herminapress.cz

A když nic, vždycky je tu Jirka Menzel.

Gábina má přítele, proto nemusí před fotografy předvádět třeba toto.
Autor: Pavel Machan

Gábina má přítele, proto nemusí před fotografy předvádět třeba toto.

Monika Absolonováje krásná a sympatická žena. Je s podivem, že toho pravého ještě nenašla.
Autor: Herminapress

Monika Absolonová (37) je krásná a sympatická žena. Je s podivem, že toho pravého ještě nenašla. I ve Varech se minulý týden ukázala sama.

Barbara Nesvadbová je ambiciózní ženou, která se věnuje časopisu a psaní knih. Nejblíže má ke své dceři, žádného muže po svém boku už delší dobu nemá.
Autor: Blesk/Hermina

Vždycky v černé zahalená Barbara Nesvadbová (39) je ambiciózní ženou, která se věnuje časopisu a psaní knih. Nejblíže má ke své dceři, žádného muže po svém boku už delší dobu nemá.

Klára Issovánaposledy si partnera prohodila se svou sestřenicí Marthou, od té doby se holky moc nemusí. Klára je hodně pracovně vytížená, věnuje se filmování a divadlu. Na lásku jí tak mnoho času nezbývá.
Autor: Herminapress

Klára Issová (35) si naposledy partnera prohodila se svou sestřenicí Marthou, od té doby se holky moc nemusí. Klára je hodně pracovně vytížená, věnuje se filmování a divadlu. Na lásku jí tak mnoho času nezbývá.

Kristelová klofla podivné individum z internetové televize. Mužem jejích snů se ale nestal. Teď je opět sama a jako příkladná matka malé dcery obráží večírky s alkoholem ve vyzývavém oblečení. Těžko tak může lapit něco lepšího, než měla posledně.
Autor: Herminapress.cz

Kateřina Kristelová (34) klofla podivné individum z internetové televize. Mužem jejích snů se ale nestal. Teď je opět sama a jako příkladná matka malé dcery obráží večírky s alkoholem ve vyzývavém oblečení. Těžko tak může lapit něco lepšího, než měla posledně.

Mašlíková se s přítelem rozešla na konci května. Nezvládli vzdálenost, která je dělila. Dál tedy hledá toho pravého.
Autor: Herminapress.cz

Hanka Mašlíková (32) se s přítelem rozešla na konci května. Nezvládli vzdálenost, která je dělila. Dál tedy hledá toho pravého.

Tohle tělo je stále k mání. Ne že by však chyběli zájemci. Hanka prý musí odmítat stovky nápadníků denně.
Autor: Foto Blesk – Ladislav Křivan a archiv

Tohle tělo je stále k mání. Ne že by však chyběli zájemci. Hanka prý musí odmítat stovky nápadníků denně.

Míša Nosková by měla méně blbnout s s hubnutím a zaměřit se více na hledání pana pravého.
Autor: Roman Souček

Míša Nosková (31) by měla méně blbnout s s hubnutím a zaměřit se více na hledání pana pravého.

Maurerové se nedaří a trochu si za to může sama. Manžela podváděla a tak zůstala sama s dvěma dětmi na krku. Půl roku randila se zámožným podnikatel, bohužel i ten ji po pár měsících odkopl. A tak dál hledá.
Autor: Blesk/Hermina

Michaele Maurerové (34) se nedaří a trochu si za to může sama. Manžela podváděla a tak zůstala sama s dvěma dětmi na krku. Půl roku randila se zámožným podnikatel, bohužel i ten ji po pár měsících odkopl. A tak dál hledá.