Slovenská dvojice DaraRytmusem, kteří o peníze rozhodně nemají nouzi, natočili kontroverzní a provokativní videoklip. Milenci oblékli luxusní značkové oblečení a vyrazili do vychodoslovenské romské osady, kde domy a provizorní chýše padají lidem na hlavu.

Dara měla na sobě černý kožich prošívaný červenou kožešinou, barevné triko a černou sukni do půli lýtek. Po prašných cestách, kde romské děti běhají bosy, si kráčela v botech za desetitisíce. Rapper Rytmus, který se svým majetkem rád chlubí, se v ghettu procházel v černém obleku a kolem krku měl mohutný zlatý řetěz.

Z takových modelů, ve kterých se Dara s Rytmusem vypravili mezi místní obyvatelstvo, by mnozí žili i několik měsíců. Jelikož ale svého „krále“ uctívají, oblečení z nich neservali. „Na Romech je extrémně sympatická jejich až dětská bezprostřednost. Nejraději by nás samou láskou snědli. Ale v podstatě se není čemu divit, když k nim dorazí jejich „král“. Navíc se mnou, o které si díky mému temperamentu myslí, že jsem určitě také „jejich krev“,“ svěřila se Rolins.

Další luxusní modýlky milenci předvedli na motorce, Patrik byl tentokrát oblečen do džínsů a bílého tílka, tentokrát je ověšen hned třemi zlatými řetězy a Dara dělala reklamu vzorovaným šatům a elegantnímu bílému kožíšku.