Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

S avií najel do zahrádky u restaurace: Asi musel s pískem

Autor: dce - 
20. srpna 2014
11:44

V úterý odpoledne najela zelená nákladní avie v Olomouci do zahrádky u jedné z restaurací. Ta byla kvůli dešti naštěstí prázdná a vše se obešlo bez zranění. Příčinou byla hloupá chyba – náklaďák neměl zataženou ruční brzdu.

Z pohledu na zahrádku na Dolním náměstí v Olomouci mrazí. Těžká avie naložená pískem stojí mezi stolky, okolo se válí povalené slunečníky a židle. Náměstí je prázdné, žádné sanitky ani policie. Díkybohu nebyli potřeba – od rána v Olomouci pršelo a hosté seděli uvnitř restaurace. Žádní lidé nebyli zraněni, jak informoval deník.cz.

„Ještě že od rána prší a všichni hosté seděli v bezpečí uvnitř. Sice to odnesla zahrádka, ale hlavní je, že se nikomu nic nestalo. To by bylo hrozné," prohlásil o nehodě provozovatel poškozené zahrádky. Řidič podle všeho vůz zaparkoval v horní části náměstí a nezatáhl ruční brzdu.

Avie se pak rozjela právě na zmíněnou zahrádku. „Řidič s největší pravděpodobností dostatečně nezajistil vozidlo značky Avia a to se rozjelo a narazilo do zahrádky. Policisté příčinu nehody dosud vyšetřují a škoda ještě nebyla vyčíslena," sdělila policejní mluvčí Marie Štrbáková.

azbuka ( 20. srpna 2014 12:28 )

Řidič nákladáku známý: Jentakjen alias Abeceda - věrná diskutérka Blesku. Ještě, že nevzala ty schody

japos22 ( 20. srpna 2014 11:59 )

Dost dobrý, ještě že prší

Zobrazit celou diskusi