Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Strach mezi policisty: Kriminalistovi z mordparty někdo zapálil auto!

Autor: dce - 
20. srpna 2014
15:21

Elitnímu policistovi z královéhradecké mordparty Milanu Juštovi někdo koncem předminulého týdne podpálil auto. Případem se zabývá nová speciální jednotka vyšetřující zločin spáchaný proti policistovi.

Pro policii je důkladné vyšetření tohoto případu prioritní, je totiž možné, že existuje propojení žhářského činu se specializací známého vyšetřovatele. „Samozřejmě v tuto chvíli nemůžeme říci nic k motivu, vyšetřování běží. Ale vzhledem k tomu, že majitelem poškozeného vozu je vyšetřovatel závažných trestních kauz, zejména násilného charakteru, u nichž jsou pachatelé ohroženi vysokou trestní sazbou, nemůžeme vyloučit ani tuto stopu,“ sdělila Ježková serveru novinky.cz

Milan Jušta je známý především z případu heparinového vraha Petra Zelenky, jeho obličej se objevil i v pořadu České televize. Případů, které by mohly Juštu ohrozit je ovšem více – spolupracoval i na případu Lukáše Nečesaného, který byl odsouzen za pokus o vraždu. Rodina odsouzeného během procesu kriminalisty, včetně Jušty obviňovala z manipulace vyšetřování.

Celá věc je ale stále ve vyšetřování. Součástí teorií je i běžný vandalismus. Kvůli tomuto případu ovšem vznikla i nová speciální jednotka, která se jím zabývá. Strach nebo alespoň obezřetnost jsou tedy na místě.

renataren ( 21. srpna 2014 11:10 )

Proč ukazuje vůl svůj ksicht ? Chce dostat i přes držku ?? Nebo co tím sleduje ?

abcd.adcb ( 20. srpna 2014 22:29 )

Autor článku překopal včerejší televizní reportáž, debile negramotnej.

abcd.adcb ( 20. srpna 2014 22:25 )

Běž si honit pindíka, to ti jde líp.

ruudazvostravy ( 20. srpna 2014 21:26 )

No kchůrva,dyk ye tady hawlistyckey právní stát,ny, a neysme yako voni.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání