Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Porno bejvalky pověsil na internet a poslal příbuzným! Pak přišla zasloužená odplata

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia)
Autor: šim - 
8. září 2014
14:04

Zhrzený Brňák se nedokázal vyrovnat s rozchodem s přítelkyní. Jako pomstu pověsil na internet její erotické fotky a video. Dokonce to rozesílal i jejím příbuzným. Odplatu vzal do vlastních rukou současný přítel ženy, který mu za to nepěkně upravil auto.

Kromě toho, že muž videa a fotky bez svolení ženy zveřejnil, připojil k nim také její telefonní číslo. Ženu okamžitě začali obtěžovat potenciální zájemci a nápadníci. Poškozená žena neváhala a svého expartnera okamžitě nahlásila na policii.

Spravedlnost se však sám do svých rukou rozhodl vzít také současný přítel ženy. Vyzbrojil se kladivem a nožem a vyrazil k zaparkovanému autu svého soka. Několika dobře mířenými údery poškodil kapotu a čelní sklo, nožem mu potom propíchal pneumatiky. Muž se následně kriminalistům přiznal.

daniela99 ( 30. dubna 2015 23:31 )

Autorské právo je ti na dve veci.Pokiaľ tá osoba na fotke, alebo na videu nesúhlasí s uverejnením máš smolu. Už len na uverejnenie fotiek z školského výletu na stránke je potrebné mať od všetkých podpisy, či s tým súhlasia Aj napriek tomu, že s fotením súhlasili Ale ak ste takí boháči, tak potom kľudne uverejňujte také videá Veď len režiséri potrebujú takú drobnosť ako zmluvu s účastníkmi natáčania aby mohli šíriť svoje "filmy"

foxhound_blue ( 29. září 2014 19:23 )

Taky se necháš točit?? Aby ses jednou nedivila! Osobně těch záznamů mám tuny, ale tyhle prasárny bejvalkám nedělám i když bych legálně mohl.. zákon mluví jasně!!

foxhound_blue ( 29. září 2014 19:17 )

Stejně to nakonec odser_e jenom současný přítel za poškozování cizí věci. Její exoartner na to má autorské právo!! Ta žena s natáčením souhlasila!

salto ( 10. září 2014 13:35 )

Zkus 158

Yarda ( 10. září 2014 09:17 )

http://promuze.blesk.cz/clanek/pro-muze-sex-a-tabu-divka-dne/273478/darina.html

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání