Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Muž měl sex se 700 auty: O panictví přišel ve 14 letech se sousedovým broukem!

Autor: simao - 
18. října 2014
07:30

Je mu 63. A má pořádně pestrý sexuální život. Vystřídal 1000 partnerek. Či partnerů, jak se to vezme. Edward Smith má totiž podivnou úchylku. Měl sex s více jak 700 auty. A jeho příběh nepřestává udivovat svět.

Ženy ho nezajímají, je mechanofil. "O panictví jsem přišel se sousedovic Volkswagenem Beetle," přiznává podivín Edward Smith, který má zvláštní úchylku - sex s auty. Jeho současnou partnerkou je Vanilka, bílý brouk. Jediné, co mu chybí, je, že s ním nepromluví ani slovo. Jinak si prý ale rozumí. A pan Edward jí je věrný. Za svůj život však již vystřídal stovky partnerů či partnerek - stále je řeč o autech...

"Mechanofilie je poměrně vzácná a neobvyklá, příliš se toho o ní neví... Je však relativně neškodná, mechanofilové nijak neubližují svému okolí," upozornil Daily Mail profesor Craig Jackson z univerzity v Birminghamu.

Edwardův příběh připomíná i scénu z českého filmu Nahota na prodej. Pamatujete, jak si podivín Fuka užíval s výfukem?

Tento týden se Edward objevil v televizi ITV, kde měl absolvovat rozhovor s moderátory Phillipem Schofieldem a Amandou Holden. Přiznal, že se miloval se 700 automobily. A chlubil se, že má třeba lůžkový Jaguár, Mustangy, ale také si již trochu více zaexperimentoval - měl i krátký poměr dokonce s vrtulníkem.

Jako se mladí kluci kochají objevenými pornočasopisy, on koukal v dětství na časopisy o autech. "Jedné noci jsem pak byl v pokušení jemně pohladit auto. Udělalo to se mnou něco, vzbudilo to něco uvnitř mě," popsal v rozhovoru své procitnutí. Moderátoři měli občas problémy udržet vážnou tvář. Edward moderátory upozornil, že měl vztahy i s lidmi, tedy se ženami. Není prý homosexuál. Prostě jen preferuje auta. Jde přitom o značně bizarní sexuální úchylku.

JohnHonzaj ( 28. listopadu 2023 15:57 )

je tam asi cca 5 min no než začne výfuk pálít na dotek

JohnHonzaj ( 28. listopadu 2023 15:56 )

no musel by dávat pozor aby se nepopálil popřípadě hled při startu nebo až po když necháš vychladnout motor

JohnHonzaj ( 28. listopadu 2023 15:55 )

klidně

JohnHonzaj ( 28. listopadu 2023 15:55 )

no mohu potvrdit že takovej autobus ohh jak je prostorný tam by se mu líbilo ❤️‍

djaba ( 18. října 2014 21:00 )

Tady se taky člověk pobaví .

Zobrazit celou diskusi