Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Z auta volejbalistek zbyl jen vrak: Shořelo celé vybavení až na jeden dres

Autor: dce - 
24. října 2014
11:30

Na tenhle čtvrteční zápas brněnské volejbalistky jen tak nezapomenou. Po cestě na utkání ve Šternberku jim zničehonic začalo hořet auto a v mžiku z něj zbyla jen kostra. 

Teprve čtyřicet kilometrů za Brnem přestal hráčkám jejich transit jet. „Jeli jsme osobním autem a za námi tranzit. Ničeho jsme si nevšimli, až za horizontem jsme zjistili, že holky za námi nejedou. Když jsme jim zavolali, už byly z auta pryč," popsal serveru denik.cz trenér Zdeněk Sklenář.


Auto prostě zastavilo, rozsvítily se všechny kontrolky na palubce a auto začalo prostě hořet. Podle trenéra začal požár u pravého kola. Během pár minut ale z auta zbyl jen vrak. „Než jsme se otočili a dojeli za nimi, nezbylo z auta vůbec nic, ani hliníková kola. Jen totální vrak. Ze sedaček zůstaly jen železné konstrukce," uvedl trenér.

Děvčatům, kterým je všem pod 18 let, se nic nestalo, z jejich výbavy jim zbyl ale jen jeden dres a jedny trenky - tak rychle se vše událo, že nestačily ani nic z vozu vyndat.

milovnikplesku ( 24. října 2014 13:28 )

Juuuuuuuuuuuuuu a to potom mansaft holek hral nahatej jo tedy az na jednuu

naidka ( 24. října 2014 11:48 )

"Auto prostě zastavilo, rozsvítily se všechny kontrolky na palubce a auto začalo prostě hořet." Tak holky prostě vystoupily, protože kdyby to prostě rychle neudělaly, tak by byly prostě a jednoduše v kélu. Prostě měly kliku, že auto tak prostě samo zastavilo. Jak prosté.

Zobrazit celou diskusi