Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Trumf policie proti Petrovi K.: Tajné fotografie z dovolené v Egyptě

Autor: Etienne Bláha, zrk - 
31. října 2014
05:03

Před rokem se z Egypta vrátil Petr K., obviněný z vraždy manželky Moniky a dcerky Klárky. Radost z příletu v únoru vystřídala vazba. Petra v ní drží i smazané fotky ze smrtící dovolené!

Čeští vyšetřovatelé obvinili Petra K. ze zabití rodiny elektřinou. Pracovník nošovické automobilky je ale vykreslován obhájkyní Janou Rejžkovou i vlastní matkou Irenou jako nešika. „Zvládl tak vyměnit žárovku,“ řekla o něm matka. A kvůli utíkajícímu času se hroutí možnost nasbírat důkazy na místě činu v Egyptě. „Petr K. nemůže být ve vazbě věčně,“ uvedl státní zástupce Vít Legerský.

Co mazal? Podle informací Blesku má ale policie trumf. „Vyvolala fotky, které Petr K. z foťáku po smrti Moniky a Klárky vymazal. Používá je k posudkům,“ prozradil Blesku zdroj blízký rodině. „Jsou to jen rozmazané fotky z dovolené,“ smetla informace Rejžková. Podle ní nemají žádnou důkazní váhu. I přes opakované stížnosti k soudům ale Petr K. zůstává stále pod zámkem.

Video Klaus: Proč jsem Bílé nedal medaili! A horká stopa proti Kramnému? - redakce Blesk TV
Video se připravuje ...

31. října 2013: Přílet z Egypta. Egyptská kriminálka mu povolila odlet z tříměsíčního »vězení« domů do Karviné. Spal u rodičů, s nimiž si povídal dlouho do noci.

5. listopadu 2013: Poprvé u hrobu Moniky a Klárky. Po několika dnech se odvážil ke hrobu rodiny. „Holky, chybíte mi,“ pronesl tiše u zapálené svíčky a položeného plyšáka. 

7. listopadu 2013: Exkluzivní rozhovor pro Blesk. „Hledám vraha Klárky a Moniky,“ řekl v něm. Mluvil o zklamání z odsouzení bez soudu.

Prosinec 2013: První kaňka na pověsti Petra K. Média ho načapala s Kateřinou J. (37). „Jsme jen kamarádi,“ zapírali oba vehementně milostný vztah. Po Vánocích Petra K. vyleká, že by se Katka chtěla vázat.

Leden 2014: Další milenka. Jako náplast na rozpad vztahu s Kateřinou slouží Petru K. mladá Šárka (25). I tento vztah oba popírali. Ale zdroje Blesku mluví jinak.

17. února 2014: Překvapeného Petra K. odváží policie. Po výslechu skončí v cele předběžného zadržení. Přitom po třech měsících na svobodě předpokládal, že je ze všeho venku.

20. února 2014: Okresní soud v Karviné rozhodl o vazbě Petra K. Na čtyřhodinovém jednání se několikrát rozplakal, soudkyni ale neobměkčil. Od té doby rozjel kolotoč stížností na všechny strany, který ho však nevysvobodil.

10. března 2014: Vraždil Petr K. elektřinou? To je vyšetřovací verze české policie. Prozradil to kriminalista Milan Pospíšek po návratu z pracovní cesty v Egyptě.

Duben 2014: Petr K. má novou obhájkyni. Advokáta ex offo Jaromíra Richtera nahradila na přání Petrovy matky Ireny Jana Rejžková. Zpochybňuje důkazy a mluví o otravě. Od té doby se případ točí v kruhu.

9. června 2014: Monika a Klárka mají dva hroby! Kvůli rodinným hádkám matka Irena přenesla hrobovou desku o místo vedle. Nyní mají děvčata hroby dva.

truchliicii.petr.k. ( 26. listopadu 2014 04:46 )

ja vam reknu, tenhle vrah je mazanej. vrazdi z louhem/kyanidem a vypada to na 220V

truchliicii.petr.k. ( 26. listopadu 2014 04:38 )

hopsiku vyjadruj se slusne

truchliicii.petr.k. ( 26. listopadu 2014 04:19 )

11.kloni 12.tapetari

truchliicii.petr.k. ( 26. listopadu 2014 04:16 )

abcd-abcd

truchliicii.petr.k. ( 26. listopadu 2014 04:15 )

abcd-abcd

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání