Yvetta Blanarovičová (51)

Rozpustilý čertík nebo ošklivá čarodějnice, takovéhle podoby na sebe dokáže vzít herečka Yvetta Blanarovičová, která nedávno oslavila jednapadesát. Nicméně i přes svůj věk stále vypadá, jako kdyby se jí zub času vůbec nedotknul. Naopak, když se objeví ve společnosti, vypadá naprosto úchvatně, snad dokonce každým rokem mladší a mladší. Je to snad zdravý životní styl nebo šikovná ruka estetického chirurga?

Jednapadesátiletá zpěvačka a herečka, kterou si většina veřejnosti spojí s rolí čertíka z Pohádky princezna ze mlejna, je skvěle vypadající vylepšená padesátnice s pověstí ženy, jež umí mladé muže okouzlit. Okouzlovala i v opulentní, poněkud diskutabilně dlouhé róbě s vysokým, nohy při chůzi odhalujícím rozparkem a kamínky vyšívaným vrškem, jenž lepé tělo s umělými ňadry vystavil na odiv. Bohužel celek dotahující detaily se paní Yvettě, jak bývá zvykem, vymkly. Pouťovými střevíčky počínaje, nevhodnými náramky konče.
Autor: Herminapress

Heidi Janků (51)

Zpěvačka Heidi Janků se i přes svůj věk ráda odhaluje, nebojí se ukázat v sexy prádýlku nebo upnutých mini šatech. A proč taky ne, vypadá totiž stále na slečinku lehce nad třicet. Ale ne všechno na Heidi je zcela přírodní, těsně po padesátce totiž údajně musela tato brunetka navštívit plastického chirurga, který jí pomohl udělat pěkné tvářičky v obličeji. A opravdu šlo jen o ty tváře, Heidi?

 

Heidi Janků rozhodně nevypadá na padesátnici
Autor: Jan Tůma

Ivana Chýlková (51)

Patří mezi uznávané české herečky a její uhrančivý pohled dodnes láká nejen filmové režiséry, ale i muže, kteří si nepotrpí na křehotinky. Od časů, kdy se objevila poprvé na televizních obrazovkách nebo na plátnech kin, už uběhly desítky let, přesto však Chýlková vypadá pořád skvěle. Jak to asi dělá? Je to snad kouzlo přírody?

 

Ivana Chýlková je stále kus
Autor: archiv Blesku

Vilma Cibulková (51)

Herečka Vilma Cibulková patří k těm dámám, které vypadají navzdory svému věku pořád skvěle. K jejímu podmanivému hlasu jí totiž příroda nadělila i sexy postavu, kterou si herečka pracně udržuje. Jenže i ona není jenom přírodním typem, před lety si nechala udělat krásná a plná ňadra, která si diváci mohli užít třeba ve filmu Pupendo. Cibulková prý už tyto vnady nemá, protože si je nechala zmenšit. Jestli však zůstalo pouze u úpravy poprsí, je těžko říct...

 

I Vilma Cibulková patří k majitelkám jednoho z nejhezčích poprsí v Česku
Autor: Blesk

Jitka Asterová (54)

Herečka a moderátorka Jitka Asterová šla nedávno docela do sebe. Začala se o sebe starat, zdravě jíst, chodit pravidelně cvičit a rázem je z ní skutečná kočka, které by padesátku nikdo nehádal. Jestli za nově nabytou štíhlou postavičkou a vyhlazenými vráskami stojí pouze zdravá strava, je však otázkou...

 

Asterová se svou novou postavou všem vyrazila dech.
Autor: Archiv Jitky Asterové

Chantal Poullain (58)

Tato francouzsko-česká herečka už sice pomalinku míří k oslavě šedesátin, ale i tak její lišácký úsměv z ní dělá o dvě desítky let mladší ženu. Herečka v posledních letech navíc opravdu mládne před očima, čím to asi bude? Zřejmě francouzské ženy znají tajemství věčného mládí...

 

Chantal Poullain a padesát? Vtip? Ne!
Autor: Foto – Kalendář Proměny 2015/Petr Kurečka a Marek Škarpa, www.kalendarpromeny.cz

Veronika Žilková (53)

I když nedávno tato populární česká herečka oslavila už své třiapadesátiny, přesto vypadá jako starší sestra své dcery Agáty Prachařové–Hanychové (29). Nejvíce se herečka Veronika Žilková proslavila díky televiznímu pořadu Tele Tele nebo ještě dříve My všichni školou povinní. Od té doby sice už uteklo hodně let, ale Žilková stále vypadá dobře. Herečka má totiž jednu velkou výhodu, kterou jí mohou všechny ženy závidět, i po padesátce a pěti dětech je hubená jako laňka. Zřejmě tak nebude nikdy muset na odsávání tuků jako jiné její kolegyňky, i když člověk nikdy neví.

 

Veronika Žilková přijde o velké peníze
Autor: Archiv Blesku

Fotogalerie
15 fotografií