V kožené bundě, celý v černém, jako sebevědomý švihák, a hlavně s úsměvem potěšil Michal Hrůza své fanoušky, když jeho blízcí na facebooku zveřejnili zpěvákovu fotografii. Snímek je aktuální a byl pořízen na balkoně s výhledem na pražské ulice. „Nejen z téhle fotky máme dneska všichni velkou radost,“ okomentoval fotku její autor, fotograf Tomáš Třeštík.

Z fotografie je zřetelné, že se Hrůza už zařadil zpět do běžného života, před pár dny dokonce zkoušel se svou Kapelou Hrůzy. Můžeme tedy čekat, že se v sobotu objeví na galavečeru předávání cen Českého slavíka Mattoni 2014? Je to víc než možné.

Michal Hrůza se začal vracet do normálního života krátce po návratu z nemocnice, kde devět dní ležel v umělém spánku. Dva měsíce po brutálním útoku, tedy v září, se Blesk.cz podařilo Hrůzu zachytit u auta, do kterého jeho manželka Linda Vágnerová (38) nakládala kočárek, zatímco Michal nad ní stál a držel krabici s pizzou. V tu dobu ještě chodil velmi pomalu a celkově působil zmateně. To však už dnes není pravda a Michal Hrůza je zpět, vypadá to, v dobré formě...

Fotogalerie
10 fotografií