„Jaké si to uděláš, takové to máš,“ napsala ke své fotce Heidi Janků, která vyrazila za teplem a užila si netradiční Vánoce na pláži. A to tělo na 52letou dámu!

Heidi Janků opět provokuje: Vánoční foto z pláže
Autor: Facebook

To Ornella Štiková uveřejnila na sociální síti společné a pohodové vánoční foto s viditelně spokojeným Josefem Koktou a lehce se mračícím synem Quentinem.  Copak asi letos přinesl Ježíšek?

Vánoce 2014: Ornella Štiková, Josef Kokta a jejich malý Quentin
Autor: Facebook

„Nejlíp se měl Jonáš, dal nám najevo, že on je největší dáreček, a ustlal si pod stromem. Dostal zase pelech. Nevím, kolikátej už. Držte prosím pelechu palce, ať vydrží aspoň do Velikonoc,“ okomentovala svou vánoční fotku zpěvačka Monika Absolonová. 

Vánoce strávila nejen se psem Jonášem, ale i s přítelem Tomášem Hornou, který je o čtyři roky mladší. Absolonová si však volno udělala dříve, přišla totiž o hlas, upozornil deník Aha! I tak ale bylo u Absolonové veselo.

Vánoce u Moniky Absolonové: Pes Jonáš si ustlal pod stromečkem
Autor: Facebook

A veselo bylo i u Prachařů. Velkou radost z nového snowboardu měl tříletý Kryšpín, kterého raději přidržoval rozesmátý otec Jakub Prachař. Dětská radost je přece příjemně nakažlivá. Foto pak pořídila paní domu – Agáta Prachařová – která pak v sobotu vyrazila na zasněžené kopce. A vzala s sebou i Kryšpína, který si tak mohl v Rokytnici v Orlických horách vyzkoušet na sněhu svůj vánoční dárek. „Kryšpínova první lekce na snb,“ komentovala fotku Agáta.

Vánoce u Prachařů: Dětská radost k nezaplacení
Autor: Facebook

Syn Agáty Prachařové Kryšpín si zkouší na sněhu svůj vánoční dárek. Dostal snowboard.
Autor: Facebook

Fotogalerie
8 fotografií