Exekuce na 26 000 korun kvůli nezaplacenému pojistnému je nic proti dluhům, které nasekal choť ryšavé herečky. Hrozí mu dvě exekuce a Bára se začíná bát o střechu nad hlavou.

První exekuční příkaz na Barabáše byl zapsán loni v září na částku 90 000 Kč, druhý v listopadu na 94 406 Kč. „Podle katastru nemovitostí jsou proti konkrétnímu dlužníkovi vedeny dvě exekuce, které soud zahájil nedávno na návrh stavební spořitelny a fyzické osoby,“ řekla Blesk.cz mluvčí Exekutorské komory ČR Petra Báčová.

„Celková dlužná částka činí na jistinách, tedy bez úroků a nákladů, více než 180 tisíc korun,“ dodala. Přestože nejde o nesplatitelnou sumu, je mnohem horší, že kvůli tomu byla zastavena luxusní vila v anglickém stylu, kde manželé žijí.

„Na nemovitosti vázne několik zástavních práv, ve prospěch věřitelů již bylo zřízeno exekutorské zástavní právo a jejich pohledávky byly zajištěny i vydáním příkazu k prodeji,“ prohlásila Báčová s tím, že aktuálně nelze o prodeji uvažovat, protože zajišťovací charakter jistí pouze pořadí pohledávek konkrétních věřitelů.

Štěpánová k celé věci zarytě mlčí. Barabáš zvedl telefon místo herečky a řekl, že to nebude komentovat. „Do toho je každýmu prd,“ řekl do telefonu. Proč se dostal do dluhů, ví tedy jen on sám a jeho žena. Ta přitom díky seriálové Ordinaci vydělává měsíčně kolem 88 000 korun....

Video
Video se připravuje ...

Zprávy: Dluhy! Štěpánová před soudem! A která slavná žena se svlékla? Blesk TV

Fotogalerie
9 fotografií