Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Učitelka Dana spala s dvanáctiletým žákem a prý mu porodila dceru: Změnila se k nepoznání!

Autor: shp - 
23. ledna 2015
19:00

Konečně se dostavila před soud! Slovenská učitelka Dana Kováčová (32), která je obviněná ze sexuálního obtěžování nezletilého, protože spala se svým žákem, se u něj objevila až na šesté vyzvání. Žena, o které se říká, že dvanáctiletému školákovi porodila dítě, byla k nepoznání! Snaží se maskovat?

V Humenném, kde ke skandálu došlo, se totiž stále nemluví o ničem jiném. A to i když se celá kauza táhne déle než rok. Během policejního vyšetřování porodila učitelka slovenštiny dceru.

Kdo je jejím otcem, zůstává záhadou. Mluví se o tom, že ji zplodil žák učitelky. Dítě ale může být i manžela Dany, který ji sice po provalené nevěře opustil, ale posléze jí odpustil a vrátil se k ní. Spolu mají synka.

Poté, co se učitelka pětkrát vyhnula soudu, dorazila tentokrát s předstihem. Tvář se nejdřív snažila zakrývat kapucí z černé větrovky. Na chodbě pak nakonec předvedla svůj nový vzhled. Dana po dítěti viditelně přibrala a nechala se ostříhat nakrátko.

U soudu vypovídala učitelka i znalci z oblasti psychiatrie a psychologie. Místo chlapce, kterého měla učitelka zneužívat, dorazil jeho děda, který ho vychovává. Soudní líčení bylo poté odročeno.

Dana při odchodu na otázky Nového Času neodpovídala, své jméno se očistit nesnažila. „Jednání je odložené na neurčito. Nevíme ani, proč bylo odročené. Důvod dostaneme písemně,“ prohlásil její právník.

nejkaaaa ( 24. ledna 2015 00:58 )

Pro Japos a těm co věk kluka nevadí..jednou je dáno, že ti co pracují s dětmi si tohle prostě dovolit nemůžou!!!Jinak se posuzuje selhání třeba sousedky,v rodině..vše je ale zvrácené a trestné.12 letej kluk nemůže domyslet následky, ona mu vzala možnost se sám jednou rozhodnout co bude,normálně přijít o panictví - zneužila ho, z pozice dospělého, z pozice autority.Ty vaše kecy o zkušenostech si strčte tam odkud často vaše vejplody jdou.

pgga ( 24. ledna 2015 00:43 )

My point is..kolik je dnes $$$..a Ceska Koruna?..Ale mate Zemana a Rubl..ne? That is my whole point..goodby

.pgga ( 23. ledna 2015 23:14 )

Proc mam POINT? ...WHY???

.pgga ( 23. ledna 2015 23:13 )

Ja a moje dementni mutter z Munchen mame vzdycky pravdu! A ted jedu na plaz ohrat si pysky ..bye..bye!!

pgga ( 23. ledna 2015 23:09 )

Ja mam tri haranty a kazdy ma jinou barvu pleti!! Dalsi otazka?? WRONG!!!

Zobrazit celou diskusi