Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Z boháče chuďasem aneb 9 hvězd, které skončily na mizině!

/
  • Z boháče chuďasem aneb když jsou slavní na mizině!
    14. února 2015 ● 19:12

    Celebrity jsou známé nejen pro svou slávu, ale také, a to především, pro svá tučná konta a luxusní majetky. Jenže u některých se bohatství moc dlouho neohřálo, slavní totiž utráceli víc, než měli. A tak se najednou dostali až po uši do dluhů, ze kterých je velmi těžké najít cestu ven. Ke komu se štěstí obrátilo zády a přišel o vše?  

  • 1.

    Lindsay Lohan (28)

    Lindsay Lohan
    Autor: Reuters, EPA

    Věčná průšvihářka Lindsay dojela na to, že si údajně platila drahé doktory a léčby. Pravidelné návštěvy léčeben zasáhly především hereččinu peněženku. Nakonec jí „berňák“ odstavil všechny bankovní účty, protože Lohan zapomněla včas zaplatit daně.

  • 2.

    Pamela Anderson (47)

    Pamela Anderson
    Autor: Profimedia.cz

    Anderson zkrachovala v roce 2009 poté, co obdržela daňový výměr na téměř 41 miliónů korun. Byla tak nucena prodat svůj majetek, včetně domu v Malibu za 19 mega, a na krátký čas se přestěhovat do přívěsu v parku.

  • 3.

    Kim Basinger (61)

    Kim Basinger byla v mládí kočka
    Autor: Profimedia.cz

    Krásná blondýnka a jistou dobu i sexsymbol Kim Basinger naslouchala špatným lidem, když na konci 80. let koupila za 480 mega městečko Braselton, kde chtěla zřídit filmové studio a festival. Jenže nic z toho se nevydařilo a herečka musela vyhlásit bankrot. Navíc ji v roce 1993 zažalovalo filmové studio za vycouvání z hlavní role ve snímku Boxing Helena, za které musela Kim zaplatit 91 mega.

  • 4.

    Marion Jones (39)

    Marion Jones
    Autor: Profimedia.cz

    Tato úžasná sportovkyně „ztroskotala“ poté, co veřejně přiznala, že za své úžasné výkony vděčí užívání drog. Jones tak přišla okamžitě o všechny své medaile, ztratila svůj majetek a na dříve milionovém kontě jí údajně zůstalo pouze 48 000 korun.

  • 5.

    Stephen Baldwin (48)

    Stephen Baldwin
    Autor: Profimedia.cz

    Pochází ze slavné umělecké rodiny Baldwinů, přesto však herec, producent a režisér Stephen Baldwin nedokázal svůj majetek uchránit. Utrácel tolik, že jednoho dne jeho dluhy přesáhly 55 miliónů korun a herec byl nucen vyhlásit osobní bankrot.

  • 6.

    Toni Braxton (47)

    Toni Braxton
    Autor: ctk

    Zpěvačka Toni Braxton zbankrotovala během své kariéry dokonce dvakrát. I když jednu dobu si dokázala vydělat nemalé peníze a její sláva dosahovala gigantických rozměrů, štěstí se přeci jednoho dne unavilo a rázem její dluhy přesáhly 1,2 miliardy korun.

  • 7.

    Burt Reynolds (79)

    Burt Reynolds
    Autor: Profimedia.cz

    V roce 1996 podal Reynolds návrh na konkurz. Tehdy měl 6 600 000 dolarů v aktivech, ale také dluhy ve výši 11,2 milionů dolarů. Přišel o všechno, a to včetně svého panství na Floridě.

  • 8.

    Courtney Love (50)

    Courtney Love
    Autor: Shutterstock.com

    Americká zpěvačka Courtney Love se totálně sesypala, když zjistila, že její blízcí a přátelé jí ukradli více než 480 miliónů korun.

  • 9.

    Billy Joel (65)

    Billy Joel
    Autor: Profimedia.cz

    Šestý nejprodávanější hudebník světa Billy Joel zbankrotoval dokonce už třikrát. Přestože jeho jmění se pohybovalo kolem 2 miliard korun, svůj majetek nedokázal uhlídat a několikrát se dostal zcela na mizinu.

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 3

mandat: Vetsinou to jsou blbci, co neumi zachazet s penezma. Pamela napr. poradala oslavu narozenin sveho nejmladsiho syna za 650 000,--dolaru. Jezdi po svete s vizazistou a ten ji kazdy den stoji dost penez, ochranka bere za den 5 000,--US dolarz, na to dejel take M. jackson. ten jich mel vic jak 100. To se pak penize rozkutali. Navic polovicka je jesta na drogy a to jde take dost rychle.

(15. 02. 2015 06:09)

tesarl:  Tie prachy mali všetci uložené v slovenskych bankách! Tak to preto tak dopadli....

(14. 02. 2015 21:26)

kov3:  Tie prachy mali všetci uložené v českých bankách ? Tak to asi preto tak dopadli....

(14. 02. 2015 21:04)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy