Ten Kolář si prostě nedá pokoj. Jako by nestačila jeho divoká jízda na narozeninovém večírku Milana Drobného (70) před několika týdny, kde se opilý skutálel ze schodů s pytlíčkem drogy v ruce.

Oslava na počest nedožitých 50. narozenin Petra Muka (†45) – opět v »zakleté « pražské Lucerně – měla velmi podobný scénář. A ještě pikantnější konec!

Ještě před koncertem muzikant slíbil, že svého kamaráda pořádně zapije. „Samozřejmě zapařím, Petr by taky zapařil, a budu si dávat pozor na schodech,“ zavtipkoval Kolář.

A jak slíbil, tak taky udělal. Rocker do sebe celý večer házel panáka za panákem. S narůstající hladinkou měl čím dál větší chuť na špetku intimností.

Video
Video se připravuje ...

Nevěrný Petr Kolář: V baru olizoval ňadra cizí blondýně! David Turek, Martin Hurda, Marek Pátek, Martin Hykl

Čtyři oběti

Jeho náručí prošly hned čtyři různé dívky! A neskončilo to jen u mazlení při tanci. „Petr měl ze slečen na baru hlavu kolem. Ke každé se tisknul, tančil s ní a po celém těle je osahával, líbal se s nimi a několikrát jeho ruce skončily i v jejich rozkroku,“ popsal očitý svědek Kolářova dovádění.

Po třech ostýchavých krasavicích zabodoval u vysoké plavovlásky. Aby ne, když se jeho obětí stala příležitostná herečka Naďa Vinecká, která se živí hlavně odhalováním svého těla.

To také s radostí ukázala zpěvákovi, který jejím svodům podlehl a důkladně osahal vše, co osahat mohl. Dokonce dlouze šmátral Nadě v kalhotkách!

Je krajně nepravděpodobné, že by v nich hledal pytlíček s bílým práškem, který by mu vylepšil náladu. Naopak je takřka jisté, že má přítelkyně Lenka Chlupáčková (23) další důvod vykrákat rockera za jeho dlouhé vlasy. I přes to, že Lucernu opustil jen v doprovodu kamarádů. Kolář ani jeho přítelkyně nezvedali Blesku telefon.

Video
Video se připravuje ...

Zprávy: Nonstop mluvčí Ovčáček řekl, kolik bere! A 50 odstínů chlípného zpěváka Koláře Blesk TV

Nestyda Vinecká: Ňadra ukazovala za Bydžovskou i Vondráčkovou!

Už dvě desítky let se živí Naďa Vinecká odhalováním svých předností. Nejčastěji před kamerou zastupuje známé herečky během milostných scén.

Ve filmu Revival dublovala Zuzanu Bydžovskou (53), v Kvasce zase Lucii Vondráčkovou (34).

„Říkala jsem si, že přece nebudu ve čtyřiceti lítat po jevišti s prsama venku. No, a čtyřicet mi už je a nějak nemám sílu to opustit. Dokud mi volají a chtějí mě, tak pracuju,“ tvrdí o sobě Naďa, známá mj. také z Troškových Kameňáků.

Fotogalerie
26 fotografií