Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Zhrzený milenec: na přítelkyni podal inzerát s nabídkou erotických služeb

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: max - 
27. února 2015
10:21

Zhrzený muž z pardubického kraje neunesl rozchod s přítelkyní. Ve smutku se však dlouho neutápěl a začal spřádat plán pomsty. Žena začala brzy dostávat nabídky k erotickým hrátkám a netradičním praktikám. U jejích dveří údajně zvonili muži, kteří se dožadovali neobvyklých erotických služeb.

Žena nevěřila svým očím a uším a snažila se získat informace, jak na její jméno i adresu přišli. Inzerát byl zveřejněn na internetovém portálu skutečně jejím jménem a záhy padlo podezření, kdo že ho mohl zveřejnit.

„Podezřelému zavolala, ten se jí údajně tak trochu s omluvou ke svému jednání přiznal i s uznáním, že to z jeho strany byla hloupost. Inzerát na čas ze serveru zmizel, ale netrvalo to dlouho a žena dostala podobné nabídky k sexu opětovně. To už ale nenechala náhodě a oznámení podala na policii,“ uvedla mluvčí policie Pardubického kraje Eva Maturová.

Co muže k takovému jednání vedlo, bude muset nyní vysvětlovat nejen bývalé přítelkyni, ale i pardubickým policistům. „Takové jednání je v tuto chvíli považováno za přestupek proti občanskému soužití, který by nakonec projednávala komise ve správním řízení,“ dodala mluvčí.

pastorosasben ( 29. června 2017 22:20 )

Naléhavě potřebujete peníze? Můžeme vám pomoci! Jste v současné situaci v potížích nebo vás hrozí v potížích? Tímto způsobem vám dáváme možnost vyvíjet nový vývoj. Jako bohatý člověk se cítím povinen pomáhat lidem, kteří se snaží dostat šanci. Všichni si zaslouží druhou šanci a protože vláda selže, bude to muset pocházet od ostatních. Žádná částka není pro nás příliš šílená a splatnost, kterou určíme vzájemnou dohodou. Žádné překvapení, žádné další náklady, ale jen dohodnuté částky a nic jiného. Už nečekejte a komentujte tento příspěvek. Uveďte částku, kterou chcete požádat, a my vás budeme kontaktovat všemi možnými možnostmi. Kontaktujte nás dnes na pastorosasben@outlook.com Naléhavě potřebujete peníze? Můžeme vám pomoci!

frantacizek ( 25. srpna 2015 03:49 )

no mělo by se nejdříve zjistit, jestli nějakou tu nabídku nevzala, pač by se situace otočila a byl by to trestný čin pomluvy z její strany.

zemekf ( 27. února 2015 20:28 )

saxík za €5, komplet €10 ??? to je na lenionce běžná taxa, kdo by se namáhal )))))))))))))))

catherin4 ( 27. února 2015 12:24 )

 Polícia nič nevyrieši. Mala mu na oplátku podať inzerát do gay sexzoznamky, by sa iste potešil keby mu pred dverami stepovali zástupy nadržaných buzíkov ochotných natrhnúť mu ***.

sachmet ( 27. února 2015 12:22 )

Vážení pánové - jste ubožáci! Děláte si legraci - co kdyby šlo o Vaší sestru nebo dceru! To už byste se tak nebavili a měli byste na toho hajzla zcela jiný názor!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání