Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Ministryně s duší rockerky: Pivo, sekt a deska blond kamarádky!

Autor: poe - 
27. února 2015
16:21

Karla Šlechtová (37, za ANO) není jen ministryní pro místní rozvoj nebo potetovanou milovnicí rocku. Nově se také stala kmotrou. A večer mimo kancelář si pořádně užila.

Karla Šlechtová, přes jejíž ministerstvo k nám plynou miliardy z EU, se netají tím, že je srdcem rockerka, která se hudbou odreagovává třeba od myšlenek, komu a proč by měla nebo neměla přidělit dotaci.

Do jednoho z pražských jazzclubů se ovšem v tomto týdnu nevydala jen kvůli relaxaci a odpočinku od práce. „Byla jsem tam jako kmotra nového hudebního projektu Žántí & Zahara mé dlouholeté kamarádky ze střední školy,“ svěřila se serveru Blesk.cz ministryně s tím, že byť šla do jazzclubu, hrál se samozřejmě rock, protože i její kamarádka je srdcem rockerka.

„O tom ostatně svědčí i její první sólové CD, které je v duchu cesty a jejího nalezení. Žántí je bezvadná textařka, všechny texty si píše sama. Osobně věřím v úspěch CD Měsíc byl slepý Bůh a přeji Zahaře hodně koncertů,“ doplnila Šlechtová, která na sebe strhla pozornost mimo jiné kvůli svému tetování.

Křest si pak pochvalovala i její kamarádka Žántí. A upozornila na to, že Šlechtová nebyla jediným hostem z řad Sobotkova vládního kabinetu. „Díky všem přítomným, díky našim kmotrům a těším se zase příště! A ten pocit, když nám desku pochválil ministr kultury, a ještě osobně!“ dodala kamarádka ministryně Šlechtové. Akce se přitom účastnil i další host, tentokrát z umělecké branže – další blonďatá zpěvačka Martina Pártlová, někdejší „bramborová“ finalistka soutěže X-Factor.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa