Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

11 sexy skoro padesátnic: Krásky, u kterých se zastavil čas!

/
  • 11 sexy skoro padesátnic: Krásky, u kterých se zastavil čas!
    4. března 2015 ● 09:24

    Jsou slavné, jsou bohaté a jsou především krásné. I když mají častokrát pět křížků na zádech, nikdo by jim tento věk netipoval. Kouzlo, proč vypadají pořád tak svěže, vidí každá v něčem jiném. A to počínaje zdravým životním stylem a konče plastikou a botoxem. Ať už je to tak, nebo tak, všechny se shodují v jedné věci, je to o tom, jak si to člověk dokáže v hlavě uspořádat. Jedenáctka krásných skoro padesátnic a padesátnic!

  • 1.

    Julianne Moore (54)

    Čerstvá držitelka Oscara Julianne Moore patří mezi ty šťastné ženy, které vypadají stále mladě. S přehledem strčí do kapsy mnohem mladší kolegyně, které častokrát paradoxně vypadají jako její starší sestry.

    Julianne Moore
    Autor: Twitter CTV

  • 2.

    Julia Roberts (47)

    Pretty Woman se takřka stáhla ze světel showbyznysu, ale když už se tato oblíbená herečka objeví, stojí to za to. Úsměv od ucha k uchu a naprosto dokonalá tvář. Očividně jí zasloužený odpočinek opravdu svědčí!

    Julia Roberts
    Autor: Profimedia.cz

  • 3.

    Nicole Kidman (47)

    Je to k neuvěření, ale tato krásná Australanka už za pár let oslaví 50. narozeniny. Nicole i přes svůj věk stále touží po dětech, které by sama porodila. Právě elán a tvrdá disciplína k sobě samé z ní dělá jednu z nejkrásnějších žen světa showbyznysu.

    Nicole Kidman
    Autor: profimedia.cz

  • 4.

    Pamela Anderson (47)

    Jako C. J. Parker se nesmazatelně zapsala do mysli diváků, kteří v 90. letech usedali k televizním obrazovkám a koukali na seriál Pobřežní hlídka. Pamela tehdy zaujala svou dokonalou postavou a upravenými „předními nárazníky“. První klapka pro Anderson padla už v roce 1992, od té doby se herečka moc nezměnila.

    Pamela Anderson
    Autor: Profimedia.cz

  • 5.

    Lucy Liu (46)

    Malá a drobná brunetka s asijskými rysy, to je herečka Lucy Liu. I když má už 46 má stále svěží a mladistvý vzhled. Za ten údajně vděčí především genetice neboli dědictví po své matce a babičce.

    Lucy Liu
    Autor: Reuters

  • 6.

    Gillian Anderson (46)

    Když se před časem na veřejnosti ukázala slavná agenta Dana Scully, dámy začaly tiše závidět a pánové zakrývali mlsné pohledy. Tahle sexy téměř padesátnice má stále krásnou postavu, bohaté vlasy a především tvář bez jediné vrásky.

    Gillian Anderson
    Autor: Profimedia.cz

  • 7.

    Jennifer Aniston (46)

    Rachel z legendárního seriálu Přátelé „vyrostla“ do krásy. Když v roce 1994 poprvé zazářila v roli, která ji vystřelila mezi celebrity, bylo jí krásných 25 let. Během deseti sérií Přátel se poté Jennifer dostala na seznam nejkrásnějších žen světa a to jí vydrželo dodnes.

    Jennifer Aniston
    Autor: profimedia.cz

  • 8.

    Emily Procter (46)

    Blonďatá vyšetřovatelka z Kriminálky Miami rozhodně nevypadá na 46. Herečka Emily Procter dlouhá léta odsouvala na vedlejší kolej svůj osobní život a režiséři ji za to milovali, protože jedině u ní totiž věděli, že bude vypadat pořád stejně mladě.

    Emily Procter
    Autor: Profimedia.cz

  • 9.

    Cate Blanchett (45)

    Herečka Cate Blanchett se může chlubit nejen velkým hereckým talentem, díky kterému si už odnesla dva Oscary, ale také disponuje dokonalou tváří a postavou. Leckterá třicátnice by této herečce mohla závidět.

    Cate Blanchett
    Autor: Twitter CTV

  • 10.

    Kim Cattrall (58)

    Jako slavná Samatha Jones byla vždy středem pozornosti. Ale zatímco PR agentka ze seriálu Sex ve městě svůj věk vždy tajila, herečka Kim Cattrall se za něj v osobním životě vůbec nestydí. A není se čemu divit, i když jí za dva roky bude už 60, vypadá pořád skvěle.

    Kim Cattrall
    Autor: hbo

  • 11.

    Sofía Vergara (42)

    Kolumbijsko-americká herečka s velmi svůdným úsměvem a očima. I když se herečka dlouhá léta pokoušela prosadit na prknech, která znamenají svět, podařilo se jí to v podstatě až po čtyřicítce. I tak však vždy ve svých rolích hrála a hraje ženy, které jsou o mnoho let mladší.

    Sofía Vergara
    Autor: Foto Isifa.com

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 3

miap: Aniston patri mezi nejkrasnejsi zeny sveta?!!

(05. 03. 2015 06:19)

mak: Liu s těma vráskama a šilhajícím okem vypadá prý jako svěží dvacítka... Sexy je plodná žena. Scully má bohaté vlasy...

(04. 03. 2015 14:16)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy