Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Brutální bitka školaček na Slovensku: Létaly facky a sprostá slova!

Autor: Čas.sk, ljš - 
17. března 2015
10:47

Popraly se o kluka! Slovensko šokovala drsná bitka dvou školaček. Osmačka svou o dva roky mladší sokyni fackovala, tahala za vlasy, a dokonce na ni plivala. K tomu ji zasypala sprškou nadávek.

K bitce došlo před několika dny za bílého dne na ulici v Michalovcích. Rozzlobená dívka v amoku brutálně zbila jinou školačku. Napadení přihlížela skupina dalších dívek, které nenapadlo nic lepšího, než si souboj natočit na mobil. Nezasáhl ani nikdo z dospělých.

Motivem útoku byla zřejmě žárlivost. „Co děláš s mým klukem? Blbko jedna sprostá!“ vříská dívka na videu jako smyslů zbavená. Na mladší dívku útočí fackami, plive na ni a za vlasy ji strhne k zemi.

Ostatní dívky se incidentem dobře bavily a útočnici ještě povzbuzovaly. „Teď řveš? Jsi si měla uvědomit, co jsi dělala předtím, ty ku*vo jedna mastná!“ komentovala útok školačka, která všechno točila na mobil.

Dívka, která svou sokyni napadla, přitom podle zástupkyně ředitele školy, kterou navštěvuje, nepatří mezi problémové. „Ředitel si ji zavolal na pohovor. Přiznala se a plakala, že toho velmi lituje a že se už byla poškozené omluvit. Nemyslela na důsledky, že ji někdo natáčí,“ řekla s tím, že incident prověřuje také policie, která dívku podezřívá z výtržnictví.

zemekf ( 17. března 2015 16:27 )

A vy si myslíte, že máte doma co ? anděly ? prdlačku ))))))))))))))

babcaa ( 17. března 2015 15:58 )

Vážně nezažil? To já tedy ano, už na základce. Sice to nebylo tak časté jako mezi kluky ale holky se taky pěkně praly a někdy došlo i na krev třeba z nosu a to jsem základku absolvovala za hlubokýho totáče.

prdyvrdy ( 17. března 2015 13:06 )

neblbni představ si že tyhle krááávy budou dospělé to bych raději žil s Emanem

prdyvrdy ( 17. března 2015 13:03 )

no aby se praly holky to jsem fakt nezažil ani jako děcko... jo my jsme se rvali skoro každou přestávku, ale venku ne. Svět se mění a dneska holka ve dvanácti bez antikoncepce neřežije Takové máme dcerenky

hr0p ( 17. března 2015 12:48 )

ja nevim ale to je snad normalni ze se decka bijou, za meho mladi jsme se mlatili kazdy den, pokazde s nekym jinym kvuli necemu jinemu, i aktovky letali do potoka.. nadavky jsou snad bezna vec, plivanec nezabije, a ze je nekdo starsi mladsi, no to je vzdycky pokud se nemlatite s jednovajecnym sourozencem, ze jo... rika se tomu detstvi, je to normalni a je to priprava na "velky svet"

Zobrazit celou diskusi