Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Policisté pátrají po muži, který v lednu přepadl banku v Praze 9

Autor: ČTK - 
22. března 2015
13:41

Pražská policie pátrá po muži, který v lednu přepadl banku v Poděbradské ulici v Praze 9 a odnesl si z ní několik set tisíc korun. Při přepadení hrozil pokladníkovi pistolí.

Za loupež mu hrozí až desetileté vězení. Maskovaného lupiče zachytily kamery. Při pátrání by podle policistů mohl pomoci řidič, který lupiče míjel při jeho odchodu z banky. ČTK to sdělila mluvčí pražských policistů Jana Rösslerová.

Lupič přišel do banky v pondělí 5. ledna po páté hodině odpoledne, maskovaný byl brýlemi a šálou. Na pokladníka mířil pistolí a žádal po něm vydání peněz. Ten mu peníze vydal a lupič s nimi utekl. Při odchodu z banky ho mohl spatřit řidič osobního auta stříbrné barvy, podle Rösslerové by jeho případná výpověď mohla přispět k vyšetřování.

Podle detektivů jde o neznámého muže ve věku kolem 30 let, střední až silnější postavy, vysoký je mezi 170 až 175 centimetry. Na sobě měl mikinu s kapucí vyplněnou světle hnědým kožíškem a na hrudi modrým nápisem Fight Group, džíny a černé sportovní boty s bílou podrážkou. Obličej si maskoval černou šálou a oči ochrannými nebo cyklistickými brýlemi. Na hlavě měl bílou zimní čepici s černým vzorem a kšiltem.

Policisté žádají veřejnost, aby jakékoli informace o muži hlásili na bezplatné tísňové lince 158 nebo kterékoli policejní služebně.

Video Policisté pátrají po muži, který v lednu přepadl banku v Praze 9. - Policie ČR
Video se připravuje ...

naidka ( 22. března 2015 17:53 )

O mrtvých jen dobře Čepice vypadá jak vyrobená z novin.

antiall ( 22. března 2015 17:26 )

 Jednou za rok si takhle maknout v bance a pak se zase valet, když vykrádá banky a nezabíjí lidi tak je to v pořádku.

naidka ( 22. března 2015 17:05 )

Inu pražský seladon.

naidka ( 22. března 2015 17:04 )

Zkratíku, jde ho poznat podle čepice. Takovou nikdo nemá.

zauber ( 22. března 2015 16:48 )

Ten zakuklenec vypadá spíše na to, že vybral banku a nikoliv přepadl. Tradičně neschopná policie se v březnu probudí a žádá lednové případné svědky o pomoc. Značka: Jestli můžete najděte nám ho a přiveďte ho k nám. My už ho potom po výslechu nějak pustíme, anebo on uteče sám.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání