Na slavnostním zakončení filmového festivalu Febiofest totiž řádila na pódiu na písně skupiny ABBA a ani na následném večírku nevypadala, že by ji něco trápilo. Podle úsměvu na tváři se dobře bavila.

Přitom Klausová byla poslední kráskou, o kterou se Kovarčík usilovně zajímal. Nedávno zesnulý milionář, expartner herečky Kateřiny Brožové (47), sehnal Klausové mimo jiné roli v muzikálu Mamma Mia, z něhož číslo na zakončeni Febia předvedla. Dopomohl jí i k práci na připravovaném snímku Lída Baarová, kde si modelka zahraje Adinu Mandlovou.

Dvojice spolu navíc ještě před měsícem přišla na udílení Českých lvů. Miss Golf 2013 přesto tvrdí, že byli pouze přátelé a nic víc mezi nimi nebylo. „Bylo mi divný, když jsem ho nemohla zastihnout, bavili jsme se o tom s kolegy a mysleli si, že je asi nemocný s nějakou chřipkou a vypnul na pár dní mobil, aby měl klid," vyjádřila se pro Super.cz Klausová.

"A teď najednou tohle. Nikdy se mi nic podobného nestalo, je to šok, vůbec to nechápu a moc mě to mrzí. Fakt, člověk se někdy patlá v nesmyslech, a přitom se může stát kdykoliv cokoliv," dodala Klausová.

Fotogalerie
12 fotografií