Mareš začal s pořizováním fotek už několik hodin před zahájením přenosu, které dívky věnovaly sáhodlouhému zkrášlování. Natáčky, župany, napůl namalované tváře. To všechno si Mareš točil a fotil. Zajímavé je u toho pozorovat holky, jak všechny během příprav v jednom kuse visely na svých mobilech a sjížděly internety a Facebooky.

Holky špehoval i u holiče
Autor: Instagram.com

Zkusil si také šerpu pro vítězku a při té příležitosti nechal vykouknout svůj špíček. Udělal si selfíčko také s Liborem Boučkem, kterého natočil dokonce i na pódiu, když v úvodu večera lezl z obřího jablka, do kterého byli oba uvězněni. Pak Boučka poněkud zákeřně vyfotil, když si mezi pauzami opakoval scénář.

Jako utržený ze řetězu ovšem byl Mareš v okamžiku, kdy byla vyhlášena vítězka Nikol Švantnerová a přenos skončil. Jako smyslů zbavený si hned dělal selfíčka se všemi včetně Ivy Kubelkové i své ex-expřítelkyně Petry Faltýnové. Začal točit i videa a skočil do rozhovoru reportérovi Blesk.cz, který zrovna dělal rozhovor s vítězkou.

Video
Video se připravuje ...

Mareš se připletl do rozhovoru redaktorovi Blesk.cz Instagram.com

Video
Video se připravuje ...

Česká Miss 2015 Švantnerová trpěla! Byla bez sexu! Thomas Kruchina, Jan Jedlička

Mareš byl jednoznačně nejaktivnějším instagramovým maniakem večera. Skromnější přírůstky zaznamenaly profily Agáty Prachařové, která ovšem vynechala svého manžela Jakuba, který měl přitom tak fešné a drahé boty s ostny kultovní značky Louboutin.

Agáta Prachařová, v závěsu za ní její manžel Jakub, který měl na nohách Louboutinky
Autor: Martin Hykl, David Kundrát, Pavel Machan, Marek Pátek

A Eliška Bučková, která se svěřila, že celý večer hladoví, místo žaludku nakrmila Instagram fotkou s modelkou Táňou Makarenko. Snad další munici selfíček přinese pofinálová party. Takže se ráno budeme mít na co těšit...

Fotogalerie
16 fotografií