ONLINE CHAT
Hezky den mohu poprosit o radu jak byt krásná? :) jak o sebe pecujete, jite zdravé, sportujete??(jaja)
Foto
Mohu poradit jen to co funguje u mě, snažím se jíst zdravě a udržovat se fit pohybem. Děkuji Vám všem za otázky, přeji Vám krásné jaro a budu se těšit na chatu opět někdy příště. :-) Andrea
Spala jsi s nim?:)*(bara)
Foto
K tomu jsem v mediích už řekla vše.
Myslela jsem si o vás něco jiného..ale pokuď ste něco měla s Marešem,tak no comment,ste blbka..(Petra)
Foto
Děkuji za Váš názor.
Gratuluji, zaujala jste i u nás doma :-) Jaký je podle vás nejhezčí český sportovec? a co světový? (Karel)
Foto
Děkuji. U sportovců se nezaměřuji na jejich krásu, ale na jejich sportovní úspěchy.
Která z finalistek byla podle Vašeho vkusu nejkrásnější? A která z finalistek Vám byla nejsympatičtější? :)(Anit)
Foto
Věřím, že nejkrásnější sme byly všechny. Nezávidím porotě, která musela vybrat tu nej. Mám ráda všechny, proto nemohu uvést jen jedno jméno.
V jakém jste ročníku? Slyšela jsem, že studujete střední zdravotnickou školu.. Gratuluji!(Máša)
Foto
Třetí ročník, tudíž za rok maturuji.
Hezký den, myslíte si, že se v budoucnu budete věnovat oboru který studujete( teď vás určitě budou zaměstnávat missí povinnosti)? A který obor vás nejvíce láká( chirurgie, interna, oční, stomatologie atd...?:-)(jenny)
Foto
Tuto otázku si kladu sama, zatím na ni neznám odpověď. Kdybych se ubírala směrem ve zdravotnictví, láká mě psychologie.
Gratuluji, Andreo, k hezkému druhému místu. Škoda, že nevyšlo to první. Musíš si hodně hlídat postavu? Co obvykle snídáš, večeříš? (maoicka)
Foto
Děkuji. Jsem šťastná za druhé místo, protože ste si mě zvolili vy diváci. Proto je mi obrovskou ctí. Postavu si nějak extra nehlídám, ale určitě si ji udržuji sportem.
Andreo, víte, že Leoš šňupe kokain? Je drogově závislý! Ruce od něj pryč....(Hanka)
Foto
Hanko, nevím.
Budete se zbylými vítězkami v novém bytě sousedky? Jaké bude první jídlo, které si uvaříte v nové kuchyni?(Marek)
Foto
Budeme to mít k sobě opravdu kousek. A první jídlo, které si uvařím v kuchyni bude určitě záležet na tom, v jaký čas to bude. Pokud ráno, tak vajíčka budou jasnou volbou. :-)
Gratulujem vam k uspechu a zelam vela stastia do bucucich projektov a zle jazyky nechajte za dverami . Ste sama SEBOU!!! Zdravi vas Hanka z Bratislavy(hanka)
Foto
Děkuji mockrát :)
Dobrý den, Andreo. Proč jste se do České miss přihlásila? A jak jste před začátkem viděla své šance? Otevřela vám soutěž v něčem oči?(elisabeth)
Foto
Do souteže jsem se nepřihlásila sama. Přihlásila mě moje vychovatelka z internátu. ze začátku jsem si nevěřila, že se dostanu do semifinále, ale postupem času mi soutěž dodala sebevědomí. Určitě jsem díky soutěži nasbírala užitečné zkušenosti.
Máte ráda pláštěnky? Nosíte je, když prší? Jsou super, ochrání vás před deštěm a vodou.(Pláštěnkář)
Foto
Vaše otázka mě pobavila :-). Upřednostňuji deštník.
Měla jste s L. Marešem pohlavní styk?(Petr)
Foto
K tomuto tématu jsem už v médiích řekla vše.
Je pravda, že jste ulétla s Leošem Marešem?(Patrik)
Foto
Nikam jsem neulétla :-)
Dobrý den, velice by mě zajímal váš názor na to , že většina krásných mladých žen je schopná sdílet lože se starým bohatým dědkem, je to láska? Nedovedu si totiž představit vedle sebe starou vrásčitou babičku, nebo Vy ženy to vidíte jinak?(Honza)
Foto
Nevím jak to mají jiné ženy, pro mě láska znamená spojení dvou lidí, kteří se mají rádi.
Ještě jeden dotaz bych na Vás, Andrejko, měla. Chyběla Vám v soutěži volná disciplína? Co byste v ní předvedla? Děkuji a přeji hezký den(Marie B.)
Foto
Upřímně mi volná discíplína v soutěži nechyběla. Možná by to pro diváky mohlo být asi zajímavější, ale už takhle to pro nás bylo náročné. Pokud by byla volná disciplína předvedla bych thaibox.
Andrejko, užívejte si výhry a korunky- zasloužíte si ji. Na závistivce a pomluvy nedejte! Těšíte se na Vaši účast na Miss World? Nebojíte se toho?(Marie B.)
Foto
Děkuji moc. Vážím si lidí co stojí při mně :-). Na soutěž Miss World se těším, ale už teď vím, že to bude náročné.
Kourite ? A jaký alkohol pijete nejraději?(dan)
Foto
Ne, nekouřím. Nejraději nepiji alkohol žádný.
Ahoj Andrej gratuluju k vítězství .. Jak se vyporadate se showbyznysem a bulvárem? a která modelka je vas top ?... A jestli mate nějaký figl jak byt krásná, jak o sebe pecujete a udrzujete se ve formě? Diky(jaa)
Foto
Děkuji moc. Se showbyznysem zatím nemám ještě tolik zkušeností. A co se bulváru týče vnímám ho asi jako každý jiný, kdo se zajímá o dění ve společnosti. Pro mě je top modelka Tereza Maxová. Na krásu vyloženě žádný fígl nemám, ale snažím se udržovat ve formě třeba právě cvičením. Běh doporučuji :-)
Milá Andreo, Moc bych vám chtěla pogratulovat k titulu České miss World! Spoustu lidí říká, že jste měla vyhrát, ale já si myslím, že máte určitě lepší pocit z toho, že vás zvolilo statisíce diváku, než 20 lidí v porotě. Jak tohle vnímáte? Máte nějaký cíl, kterého byste chtěla dosáhnout? Ještě jednou moc gratuluji a doufám, že nás budete úspěšně reprezentovat na Miss World. Jste opravdu nádherná a inteligentní žena, která má na to, tuto soutěž vyhrát. Hodně štěstí.(Kateřina)
Foto
Velice Vám děkuji. To, že jsem byla zvolena právě diváky, je pro mě obrovská pocta. Děkuji všem, co mi posílali hlasy! :)
Na Leose se vyprdnete, mate na vic! Kdyby nevolila porota, ktera nekouka tolik na krasu jako na modlekovskou vysku, tak jste vyhrala . ;)(Marge)
Foto
Hezký den, děkuji Vám za milá slova. :-)