ONLINE CHAT
Dobrý den,chodíte do stejné školy jako můj syn, a proto máte náš obdiv, jak to všechno zvládáte. Moc jsme Vám drželi palce a posílali SMSky.Vyšlo to na"bednu" a máme radost. Teď budeme držet palce na MISS EARTH!(Jana z Ostravy)
Foto
Jano, děkuji snažím se to zvládat s úsměvem a v pohodě. Děkuji Vám za všechny otázky pro tuto chvíli se s vámi loučím a budu se těšit někdy příště. Krásné Jaro Karolína.
Předvedla by jste skok do výšky? Jaký je váš osobák? Proč jste se připravovala na taneční vystoupení ve volné disciplíně? (petr)
Foto
Ano předvedla bych skok do výšky, můj osobní rekord 163cm. Děkuji
Dobry den, Karolino. Co na Vas uspech rika rodina a pratele? (Vera)
Foto
Věro, moje rodina a přátelé to prožívají vše semnou, jak tento úspěch tak každý úspěch, který kdy přišel a jsem za to nesmírně ráda.
Zdravím, gratuluju k fenomenalnimu uspechu ziskani 4 titulu! Jaky tip byste dala divkam, ktere se do ceske miss budou hlasit pristi rok? Dekuji(Petra)
Foto
Petro, je to ta největší zkušenost co mě potkala a jsem velice ráda, že jsem toho mohla tolik získat. A ať každá dívka zkusí soutěž Česká Miss a nebojí se ukázat.
Dobrý den, Karolíno. Jste kuřačka? Kouřila jste někdy? A co si myslíte o možném zákazu kouření v restauracích?(Hradecak)
Foto
Dobrý den, nekouřím. Nemyslím si, že je to špatný nápad, večeřet nebo obědvat v zakouřeném prostředí mi nepříjde moc zdravé.
Hezky den mohu poprosit o radu jak byt krásná? :) jak o sebe pecujete, jite zdravě, sportujete??? Nějaké neřesti mate?(jaja)
Foto
Jajo, sportuji a snažím se jíst zdravě. Děkuji
Dobrý den, zajímalo by mě, jak vypadal Váš běžný de před tím, než jste se do soutěže přihlasila? :-) Přeji mnoho úspěchů.(Jana)
Foto
Jano, byla jsem ve škole věnovala se atletice a trávila čas s přáteli a rodinou a občas jsem měla zakázky z modelingu.
Dobrý den, v první řadě gratuluji ke třetímu místu a zároveň se chci zeptat jestli tedy podle vás vyhrála dívka s číslem 5 právem ? Nikdy mě totiž nenapadlo, že to bude právě ona, protože mi ničím výjimečná nepřišla. Tipoval jsem vás nebo Marii Kumberovou. (Kryštof)
Foto
Kryštofe, dívka číslo 5 byla vybrána odbornou porotou a myslím, že si to zasloužila, děkuji
Milá Karolínk, moc gratuluji k titulu České Miss Earth, určitě jste si ho zasloužila, jako ostatní ceny!! Chtěla bych se zeptat, jak jste s modelingem začínala, v jakých agenturách,.. Děkuji! :)(Barbora)
Foto
Barboro, děkuji. Začínala jsem asi ve 13 letech první v Bohemia agency v Brně a poté jsem nastoupila do agentury Czechoslovak models kde jsem do teď.
Miss Earth se loni stala tuším že Monika Leová.. Chtěla byste se podobně jako ona prosadit třeba v televizi? Chtěla jste vždy být misskou? :))(coonie)
Foto
Je to můj dětský sen takové příležitosti bych se určitě nebránila. :-)
Proč jste tajila že jste nezadaná a při přiznání, že jste zadaná jste to říkala s takovým nadšením? Nemyslíte, že vašeho přítele to muselo určitě zklamat? (Gabriela)
Foto
Gabrielo, jsem zadáná už 2 a půl roku a netajila jsem to.
Dobrý den Karolíno, gratuluji k vítězství. Máte moc pěkné vlasy, to je přírodní barva? Jakou péči používáte?(Terezka)
Foto
Terezko, děkuji a je to přírodní barva abych se přiznala, nějak speiálně o své vlasy nepečuji jsou zdravé od přírody :-)
Zdravím, Karolíno, která z historických vítězek České Miss je vám nejsympatičtější?(Mirka)
Foto
Mirko, Monika Židková, zůstala sama sebou :-)
Dobrý den Karolíno byla jste má favoritka drželi jsme všichni palce jen mě zamrzelo že jste na začátku neřekla Hi a na konci Bye.. to mě trochu zklamalo ale jinak gratuluju byla jste úžasná! Děkuji(Alfréd)
Foto
Hi Milý Alfréde, je mi velkou ctí, že jste byl i na finále osobně a držel jste mi palce, Bye :-D
Karolíno, jste kost! Prozraďte mi, kolik času denně trávíte před zrcadlem? :-)(Cristiano Ronaldo)
Foto
To je velice zajímavá otázka, ale čas určitě netrávím u zrcadla:D Děkuji.
Dobrý den, Gratuluji k úspěchu. Zamrzelo hodně, že nevyšlo první místo? A co plánujete dál? Chcete se živit modelingem? (kája88)
Foto
Kajo, myslím si, že už to, že jsem mezi vítězkami je pro mě veliký úspěch. Zatím neplánuju čekám co příjde. :-)Děkuji.
Dobrý den, Karolíno. Byla jste i mou favoritkou. Jak podle vás vypadá ideání muž? co musí umět, jaký musí být? (Leonardo)
Foto
Leonardo, měl by být určitě sympatický, hodný, milý, gentleman s hezkým úsměvem.
Slečno Mališová, co ná Váš úsměv a na Váš chrup říká zubář? Má ve Vašem případě práci? (Jina)
Foto
Jino, na poslední preventivní prohlídce jsem měla od své zubařky za 1:-D
Karu, byla jste moje favoritka !! Nebylo a není tam hezčí holky, než jsi ty. Určitě se chytneš a dokážeš víc, než ty dvě, které tě porazily a vůbec nejsou pěkné-a navíc- jedna jde přes postel s Leošem a druhá přes anorexii.. Přeji Ti jen to dobré do života ! (Jana)
Foto
Jano, moc děkuji. :-)
Ahoj Karolino, cely vecer vam patril!!! Zarila jste a byla jste moji favoritkou :-) Jak jste spokojena se tretim mistem? Diky, Petr(Petr)
Foto
Petře, děkuji já si titulu moc vážím už jen, proto, že pro mne hlasovali diváci. Kdybych se umístila lépe těšilo by mě to stejně tak.:-D
Jakou máte minulost??(Zaneta)
Foto
Žaneto mám milující rodiče a 11 letou sestřičku a za sebou sportovní karieru v atletice.
Budete odkládat maturitu - nebo si troufáte na letošní termín? Jste ze všech finalistek nejkrásnější, přeji Vám hodně úspěchů a já, Opavačka, jsem pyšná na tak krásnou slečnu, určitě zabodujete i na Miss Earth! (Martina Pešková, Opava)
Foto
Martino, naštěstí maturuji až příští rok takže mám mnoho času na to abych vše zvládla. Děkuji Vám, přeji krásný den :-)
Moc jsme Vám doma fandili, byla jste naše favoritka. Máte pěknou vysportovanou postavu, žádná "vychrtlina". Mohu se Vás zeptat na váhu a výšku? (Lenka)
Foto
Děkuji Lenko, moc mě to těší. Měřím 174cm a váhu doma nemáme :-D
Moc gratuluji Karolinko,moc jsem vam prala vyhrát byla jste nejsympatičtější.Hlavně zůstaňte takova jaka jste.S pozdravem Petra(Petra)
Foto
Mockrát Vám děkuji Petro :-)
Ahoj Karolíno, gratuluji k vyhraným titulům. Čím si myslíš, že jsi zaujala diváky, že ti poslaly hlasy, které vedly k zisku téměř všech vedlejších titulů? Co to pro tebe přináší? Čeho chceš za rok kralování dosáhnout? (Markéta)
Foto
Děkuji a myslím že to bylo možná tím, že jako jediná jsem byla zástupcem Moravy a moraváci do toho dali všechno co jen šlo a tak mám tolik titulů. Jsem nadšená a jsem ráda za to, že zrovna já jsem z Moravskoslezského kraje. Rok je velice dlouhý a budu se snažit vybočit z davu a dobře reprezentovat Českou Republiku. :-)
Dobrý den, gratuluji ke všem titulům, zasloužíte si je, fandila jsem Vám celý večer! Který Vás nejvíce překvapil a který Vám udělal největší radost? Moc děkuji(Anezka)
Foto
Děkuji za otázku, nejvíce mě překvapil titul Frekvence 1 a největší radost mám z titulu Miss Earth a Miss tvár. Mockrát děkuji :-)
Dobrý den Karolíno, chyběla Vám v soutěži volná disciplína? Co byste v ní předvedla?(Marie B.)
Foto
Abych se přiznala, volná disciplína mi chyběla velmi, předváděla bych skok do výšky jsem ráda, že byl vidět alespoň v mém medailonku, který probíhal v přímem přenosu České Miss 2015. Děkuji
Dobrý den, moc Vám gratuluji. Jste nejkrásnější Miss! Jak jste si užila finálový večer? Působila jste velice mile a uvolněně. Děkuji(Jana M.)
Foto
Krásný den, moc jste mě potěšila, finálový večer jsem si užívala a dala jsem do něj vše co ve mě je. Děkuji :-)
Zdravím, chtěl bych vám hned ze začátku poblahopřát k tak velkému úspěchu. V Oticích určitě zbořili kulturní dům,jak vám fandili. První otázka. Jak to, že v Oticích je tolik pěkných holek.Je to tím vašim Otickým zelím ? Druhá otázka.Budete mít určitě hodně pracovních nabídek.Která by byla pro vás ta vysněná ? Díky a přeji hezký den (Jirka)
Foto
Také Vás zdravím, děkuji za blahopořání. Zatím jsem stále v Praze a do Otic jsem se ještě nedostala až ve středu zjistím jestli vše zůstalo stát na svém místě:-D a myslím, že v Oticích je mnoho krásných holek i žen a to hlavně díky vnitřní kráse. Jsem zatím ještě moc mladá na vysněné nabídky, vítám všechny příležitost, které mě mou posunout dál a naučit něco nového.
Milá Karolíno, Moc vám gratuluji k titulu České miss Earth! Chtěla bych se zeptat, jestli se chcete věnovat pouze modeligu nebo k tomu přidat i něco jiného (např. moderování,herectví..).(Kateřina)
Foto
Děkuji moc, určitě dále v modelingu budu pokračovat a budu ráda i za novou příležitost kde se budu moci prosadit a naučit něco nového :-)
Krásný dobrý den Karolíno, předně vám moc gratuluji. Mohu se zeptat, na vaši favoritku v soutěži? A prosím odpověď přímou, ne diplomatickou. Děkujiii E.(eliška)
Foto
Vám také krásný den, moje favoritka v soutěži byla dívka s číslem 5 Nikol, ale samozřejmě vítězství jsem přála i sobě :-D Moc děkuji za blahopřání.
Bylo Vam na finale dobre? Byla jste takova prikrcena a behem titulovani jste pusobila i dojmem, ze jste trochu mimo. :) Jinak velka gratulace, jste moc krasna mlada dama.(Marge)
Foto
Hezký den přeji, finále jsem si užívala, ale byla jsem už více méně hodně unavená a možná právě proto jsem na vás takhle působila, mockrát děkuji!