Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Slavní bezdomovci: Kdo neměl na jídlo a teď se topí v penězích?

/
  • Slavní bezdomovci: Kdo neměl na jídlo a teď se topí v penězích?
    19. dubna 2015 ● 08:02

    Denně se do Hollywoodu řítí stovky nadšenců, kteří přicházejí s jediným cílem, stát se slavnými. Proto není divu, že i samotní herci nebo režiséři svou kariéru označují jako „velkou loterii“, ve které se spojuje tvrdá dřina a koňská dávka štěstí. Uspěje opravdu jen ten nejlepší. Neexistuje žádný zlatý, vyšlapaný chodníček, spíše jen bída a zmar. Kdo se dokázal znovu postavit na nohy, nevzdal se svých snů a zvítězil nad nepříznivými začátky?

  • 1.

    Jim Carrey (53)

    Je známý jako jeden z nejenergičtějších umělců v Hollywoodu, slavný pro role v komediích i dramatech. Ale odkud jeho nenapodobitelné vystupování pramení. Herec Jim Carrey se jednou nechal slyšet, že z velké části je to dáno jeho zkušenostmi z mládí a utíkáním od reality. Carrey totiž zakusil pocit bezdomovectví už ve svých 12 letech, poté, co jeho otce propustili z práce. Na nějaký čas byla rodina nucena žít z dávek a herec dokonce v 15 odešel ze školy s cílem vydělat pár dolarů. Jeho první prací byl vrátný.

    Jim Carrey
    Autor: Profimedia.cz

  • 2.

    Halle Berry (48)

    Příběh jako z hollywoodského filmu, mladinká Halle Berry přijíždí do New Yorku, aby se stala herečkou. Všechny její plány na velkolepou kariéru se však velmi rychle mění v prach a budoucí star se ocitne bez práce a bez peněz. Nějaký čas je poté nucena žít v útulku pro bezdomovce. Přesto se však nevzdává a dva roky nato se stává slavnou.

    Halle Berry
    Autor: profimedia

  • 3.

    Daniel Craig (47)

    Budoucí agent 007 se ve věku 16 let přestěhoval do Londýna, aby se nastartoval svou hereckou kariéru. Po příjezdu však byl téměř úplně bez peněz, bez úspor a bez trvalého domova. „Když sem přijdete, musíte přežít,“ tvrdil Craig v jednom rozhovoru pro Times. „Dělal jsem hrozné věci, abych přežil, protože jsem neměl peníze.“ Naštěstí byl Craig přijat do Guildhall School of Music and Drama a o několik let později začal svou úspěšnou kariéru.

    Daniel Craig
    Autor: EPA

  • 4.

    Jennifer Lopez (45)

    Odhadovaná hodnota majetku a jmění zpěvačky a herečky Jennifer Lopez je okolo 6,8 miliardy korun! Ale ne vždy tomu tak bylo. Lopez vyrostla v Bronxu v New Yorku v relativně chudé rodině. Její rodiče byli schopni ušetřit nějaké peníze, aby Lopez mohla pravidelně navštěvovat hodiny tance a zpěvu. Na další její studia však už nezbývaly peníze a Jen se ocitla bez domova. Tajně spávala na pohovce v místním tanečním studiu. Po několika měsících bezdomovectví se Lopez podařilo získat taneční práci v Evropě, což jí otevřelo dveře do showbyznysu a ještě ten rok se odstěhovala do Los Angeles.

    Jennifer Lopez
    Autor: Profimedia.cz

  • 5.

    Sylvester Stallone (68)

    Začínal jako totální outsider, dnes je Stallone mezinárodně známý jako akční filmová hvězda a úspěšný režisér, ale jeho cesta ke štěstí byla těžkým bojem. Když se totiž Sylvester rozhodl věnovat se herectví, měl velké potíže najít si pravidelný příjem. Kvůli tomu se ocitnul naprosto bez domova a několik týdnů žil na autobusovém nádraží v New Yorku. Krátce nato si zahrál v pornografickém filmu Italský hřebec, o čemž Stallone tvrdí: „Bylo to buď udělat tenhle film, nebo někoho okrást, protože jsem byl na konci - na samém konci.

    Sylvester Stallone
    Autor: archiv Blesku

  • 6.

    Sam Worthington (38)

    Jeho příběh psal sám život a klidně by o něm mohl být natočen film. I když byl talentovaný, až na pár bezvýznamných rolí si ho nikdo nevšímal. Došlo to až tak daleko, že se ocitnul bez práce a sám. „Jednoho dne jsem se podíval do zrcadla a nelíbilo se mi, co jsem viděl,“ prozradil herec. Nakonec byl nucen prodat všechny své věci a majetek včetně domu. Jako bezdomovec odjel do hor, kde chtěl snad i ukončit život. Když vtom mu zazvonil telefon, že byl vybrán pro hlavní roli do filmu Avatar.

    Sam Worthington
    Autor: Bontonfilm, Warner Bros – Jay Maidment

  • 7.

    Carmen Electra (42)

    Dříve než se objevila v časopise Playboy a zachraňovala topící se turisty v seriálu Pobřežní hlídka, herečka, zpěvačka a modelka Carmen Electra neměla domov. Když jí totiž bylo okolo 20 let, její tehdejší přítel ji okradl o všechny úspory a Carmen se okamžitě ocitla na ulici. „Vzpomínám si, jak jsem seděla na lavičce v parku a plakala jsem. Byla jsem absolutně bezmocná,“ vzpomíná herečka.

    Carmen Electra
    Autor: EPA

     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 5

karma1:  to je carmen.

(20. 04. 2015 18:49)

anka: ??Je to Carmen Electra....

(19. 04. 2015 14:58)

stejne: Blbost, to je Carmen Elektra, zadej si v googlu - Carmen Elektra Quilds Award a vyjednou ti její fotky i tahle. Nezapomeń se Blesku omluvit.

(19. 04. 2015 11:08)

123abc: Opravovat umíte, paráda!

(19. 04. 2015 09:05)

123abc: Plesku, dovedeš alespoň jeden článek napsat bez chyby? Na fotce není Carmen Electra, ale Elizabeth Hurley.

(19. 04. 2015 09:03)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy