Nevlastní sestra o něco slavnější Kim Kardashian si patrně libuje v odhalování. Na Velikonoce překvapila své fanoušky na Instagramu polonahou fotkou. Na snímku na sobě nemá Kendall nic jiného než zaječí ouška a černý svetr, který má přetažený přes hlavu.

Zcela odhalené tak má bříško, zadeček, klín a dlouhé nohy. K fotografii připojila modelka, která je známá také z televizní reality show, vzkaz: „Probudila jsem se jako (obrázek zajíčka)… Skákavé Velikonoce!“ Někoho Kendall svérázným obrázkem potěšila, jiní ji přímo na internetu nabádali, ať nosí kalhotky. Ještě negativnější reakce si ale zřejmě vysloužila poté, co si v neděli vyrazila s rodinou do kostela ve West Hills.

Celý rodinný klan, včetně Kim Kardashian s manželem Kanyem Westem a dcerou North, přišel v co nejslušnějším bílem oblečení. Rebelka Kendall sice světlý dress code dodržela, ovšem nepromarnila příležitost a vzala si odvážnou krémovou halenku, která halila jen velmi malou část kůže.

Kromě holých rukou ukázala dívka také ploché bříško. Dohromady s plandavými kalhotami a zlatými páskovými střevíci sice vypadal top velmi dobře, na nedělní bohoslužbu v kostele se ale rozhodně nehodil.

Fotogalerie
12 fotografií