Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Krásná blondýna odjela se dvěma milionáři: Od té doby ji nikdo neviděl!

Autor: kat - 
8. dubna 2015
18:23

Byla teplá letní noc a britská kráska Agnese Klavina (30) si s matkou a sestrou užívala dovolenou ve španělském letovisku Puerto Banus. Po divoké party sedla do auta se dvěma britskými boháči, kteří ji odvezli neznámo kam. Zatímco Agnese jistě doufala, že odjíždí vstříc další zábavě, ve skutečnosti ji nejspíš potkaly mnohem horší věci – možná i smrt!

Od zmizení někdejší modelky uplynulo už půl roku a policie stále nemá žádnou stopu. A to i přesto, že oba aktéři údajného únosu, prominentní synáčci Westley Capper (37) a Craig Porter (33), už jsou od pondělka vyslýcháni. Trvají totiž na tom, že blondýnu vysadili u apartmánu, kde loňské léto trávila. V kufru jejich auta byly ovšem nalezeny ženské vlasy – zda patřily pohřešované ženě, se ovšem expertům zatím nepodařilo zjistit. Předpokládají ovšem, že právě oni Agnese zabili a její tělo hodili do moře – jejich motorový člun totiž opustil přístav v Marbelle jen pár dní po jejím záhadném zmizení.

Zatímco přítel nezvěstné modelky Michael pomalu ztrácí poslední naděje a smiřuje se  s tím, že už svou lásku nikdy neuvidí, její sestra Gunta (31) v slzách prosí o jakékoli informace, které by mohly vést k nalezení Agnese. „Prosím vás na kolenou. Jestli někdo víte něco o tom, co se tehdy stalo nebo kde se teď nachází, prosím, řekněte nám to. Asi si dokážete představit, čím si já i máma procházíme. Nevíme, kde je, ani jestli je vůbec ještě naživu! Pomozte nám ji najít,“ prosí v srdceryvném videu.

mandat ( 19. července 2015 12:31 )

Na te prvni fotce jsou ty milionari ????????????????Tak ty vypadaji jak pomocny delnici nekde na stavbe,podle ksichtu je to vychodni Evropa.Uz ty nemozny hadry,neco takoveho by milionar na sebe navzal.

mandat ( 19. července 2015 12:28 )

Mozna to byli pasaci a potrebovali cerstve maso pro svuj bordel.Take nechapu,jak muze nejaka zenska vlezt cizim chlapum do auta.Nakecat ji muzou co chteji,mozna to byli Rusaci,co delaji ksefty s organama.

abvydavatelstvi ( 18. července 2015 19:31 )

Měla přítele ale do auta sedla ke dvěma cizím chlapům.... Ta je ale byl.ba....!!!

reknirmareno ( 8. dubna 2015 22:46 )

Desim se pri pomysleni,ze stejny osud by postihl i Livii Klausovou....

pavlos67 ( 8. dubna 2015 22:42 )

Naivita a tupost nekterych blbek me neprestava ohromovat

Zobrazit celou diskusi