Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Orgasmus navíc! 4 body G na těle ženy, které musíte vyzkoušet

  • Na ženském těle jsou ještě další čtyři místa, jejichž drážděním může dojít k orgasmu, podobně jako drážděním těch ve vagině.
    14. dubna 2015 | 06:00

    Je to tak, ženy mají na těle body, které při správné stimulaci fungují úplně stejně jako bod G schovaný v naší vagině. Také nás dokážou dovést k orgasmu. Žena tak může zažít vyvrcholení, aniž by se jí muž dotýkal v intimních partiích. Stimulováním těchto bodů se v ženském těle uvolní energie, která nám umožní prožívat rozkoš mnohem intenzivněji a déle.

  • Krční „vagina“


    Páteř vedoucí od krku až po kostrč. Svaly, které obepínají páteř na krku, jsou jako stydké pysky a kostrč je klitoris. Páteř mezi tím je jako vchod a celý krk představuje vaginu jako takovou. Když se těmto místům bude váš partner intenzivně věnovat, ne je jen jemně dráždit, a pouze se u nich krátce nezdrží, ale opravdu intenzivně promasíruje všechny uzlíky a zatuhlá místa střídáním jemných a pořádně silných dotyků, a to tak dlouho, jak jen to půjde, stane se tato část těla bránou k celotělnímu orgasmu.
    Autor: Shutterstock.com

  • Pažní „vagina“


    Vnější část paže od loktu až po místo těsně pod ramenem ukrývá další bod G. Když v tomto místě najdete to správné místečko, silně ho zmáčknete a podržíte minimálně deset sekund, je dost možné, že žena začne hluboce oddechovat a jejím tělem budou proudit vlny potěšení, jež budou naplňovat celý organismus.
    Autor: Profimedia.cz

  • Stehenní „vagina“


    Dalším magickým místem na těle ženy je vnější strana stehen od kolene až po boky. Klitoris se v této části skrývá poněkud hlouběji pod povrchem. Stydké pysky představuje celý stehenní sval na vnější straně nohy. Potřebuje pořádně zmáčknout a promasírovat, aby se uvolnila jeho ztuhlost.
    Autor: Shutterstock.com

  • Chodidlová „vagina“


    Na špičce chodidla a na jeho konci najdete celou vaginu. Špička představuje velké pysky, na spodní straně nohy se skrývají malé pysky a podél paty je vchod do pochvy a klitoris. Tady se to maličko komplikuje – jen tak, jak to může být s ženami komplikované. Každá je originál, a tudíž má každá žena na noze body trošku jinde a jen ona sama může muže navigovat správně.
    Autor: SHUTTERSTOCK.COM

     

     

Klíčová slova:  sex, bod G, TĚLO, žena, svaly
Diskuse ke článku
.