Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Tomu neuvěříte! Z jeho nejlepšího kamaráda se stala žena, teď se budou brát

15. dubna 2015 | 06:00

Hráli spolu fotbal, počítačové hry, běhali s pistolkami po parcích. Společně trávili každou volnou chvilku. Byli to nerozluční přátelé na život a na smrt. Teď je z jednoho z nich žena a z nejlepších kamarádů se stal milenecký pár, který chystá svatbu.

"Když jsem ji uviděl, byl jsem unesený tím, jak neskutečně krásná je. Ve vteřině jsem se do ní zamiloval," prozradil čtyřiadvacetiletý Christopher Dodd britskému deníku The Sun.

Dnes sedmadvacetiletou Fay Purdham sice znal dlouhé roky, jenže v té době byla ještě chlapcem, který se jmenoval Kevin. Teď ale na oslavu Christopherových jednadvacátých narozenin dorazila místo rozčepýřeného klučiny svůdná kráska, na které mohl oči nechat.

Z roztomilého klučiny je dnes sexy dívka.
Autor: Facebook/Fay Purdham
Z mladíka sexy dívkou

Nerozluční kamarádi spolu prožili celé dětství, ale v období dospívání, kdy si Kevin uvědomil, že je transgender a cítí se být ženou uzavřenou v mužském těle, se jejich cesty na dlouhou dobu rozdělily.

Mladík začal v šestnácti letech brát hormony. Jeho tělo pomalu, ale jistě přestávalo nést veškeré mužské znaky. Výrazné ochlupení zmizelo, rysy získaly na jemnosti, hlas ztratil obvyklou hrubost. Nakonec Kevin podstoupil operaci, která zakončila jeho přerod v krásku jménem Fay.

Znovu se bývalí přátelé sešli právě až na oslavě Christopherových narozenin. A byla z toho láska na první pohled.

"Z Christophera vyrostl pohledný mladík, který mě hned od začátku velmi přitahoval. A měla jsem pocit, že i já se mu líbím," svěřila se se svými pocity Fay. "Seděli jsme vedle sebe, povídali si o starých časech a pak se to najednou stalo. Zničehonic mě políbil..."

Svatba je na spadnutí

Po oslavě se rozešli zase jako staří dobří přátelé. Christopher si ale už za pár dní uvědomil, že ho "kamarád" z dětství přitahuje, a začali spolu chodit.

"Trvalo mi ale nějakou dobu, než jsem si v hlavě urovnal skutečnost, že už to není můj nejlepší přítel Kevin, ale že je to nádherná žena," dodal.

Od jejich první schůzky už uplynuly tři roky. Teď šťastně zamilovaná dvojice plánuje svou vysněnou svatbu a doufá, že už brzy založí rodinu.