Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Údery jak od Rockyho: Policie pátrá po muži, který vyrazil zuby dvěma lidem

Agresivní mladík napadl v Olomouci dva muže.
Agresivní mladík napadl v Olomouci dva muže.  (Autor: Policie ČR)
Autor: simao - 
16. dubna 2015
08:08

Před diskotékou v Olomouci se bavili tři muži. Jeden z nich však nenadále nechal promluvit své pěsti. Levý hák, pravý hák a dvě oběti se skácely na dlažbu. Jeden z mužů tam zůstal bezvládně ležet, po útočníkovi nyní pátrá policie.

K fyzickému napadení, za které hrozí agresorovi pobyt za mřížemi, došlo 21. února 2015 v 1:15. Útok zachytila kamera. K hádce tří mužů došlo před barem na Riegerově ulici v Olomouci.

Agresivní mladík pěstmi napadl dva muže. Za tenhle zběsilý útok by se nestyděl ani filmový boxer Rocky. Jeden z mužů se při nekontrolovaném pádu udeřil do do zátylku, oběma mužům přitom olomoucký „boxer“ vyrazil zuby.

Policejní deník uvedl kromě fotky útočníka i jeho popis: Jednalo se o muže ve věku asi kolem 30 let, vysokého od 175 centimetrů výše s krátce střiženými vlasy s tzv. ostrůvkem. V době napadení měl oblečené tričko s krátkým rukávem černé barvy s potiskem v oblasti hrudníku a modré riflové kalhoty. Obuté měl tenisky v tmavé barvě s bílými tkaničkami a bílou podešví. Policie po pachateli pátrá, informace je možné sdělit na linku 158.

Video Namachrovaný týpek v Olomouci zaútočil na dva muže: ranami pěstí jim vyrazil zuby! - Policie ČR
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání