Zpěvačka Hana Zagorová byla na vyhlášení cen Anděl za rok 2014  uvedena do Síně slávy. Na její počest si Ondřej Brzobohatý (32), Ondřej Ruml (33), Dasha (33) a další připravili mix jejích hitů a ihned po oznámení Hančina jména s ním vystoupili na jevišti. Jenže ne u všech tento krok sklidil úspěch.

Podle některých hudebních kritiků totiž nezněl tento mix dobře. „Nerad bych to nějak komentoval, ale sám nemám rád, když někdo přebírá cizí píseň! Nicméně po nich přišla Hanka a oni jí nechali zazpívat jen refrén písně Je naprosto nezbytné! Zasloužila si daleko více prostoru. Vůbec se mi ten přístup k Hance nelíbil!“ řekl deníku Aha! její rozčilený kapelník a celoživotní kamarád Karel Vágner. Muzikantovi se také nelíbilo, že Hance pustili pozdě mikrofon.

Hanku i tak mladí muzikanti velmi potěšili a celkově zářila radostí. „Jsem moc šťastná! Hlavně proto, že jsem si Anděla převzala v době, kdy naplno koncertuji, a ne, když bilancuji,“ prohlásila Hanka a posteskla si, že se nemohl dostavit i Štefan, který momentálně vystupuje v zahraničí.

Fotogalerie
15 fotografií