Tip č.1: Načerpejte energii na Slunečném pobřeží

Autor: CK Fischer

3*+ Funtazie klub Laguna Park, Bulharsko

Znovuobjevené Bulharsko nabízí kvalitní hotelový komplex v centru letoviska Slunečné pobřeží. Disponuje komfortními rodinnými pokoji, hotelovým bazénem se skluzavkou a vířivkou. Doporučujeme navštívit nedaleký aquapark Nessebar. V tomto hotelu na děti čekají čeští animátoři se spoustou zajímavých aktivit.  Během toho, co se Vaši potomci budou účastnit velkého sportovního turnaje, Vy můžete navštívit místní spa centrum. Hotel Laguna Park nabízí animační programy od půlky června až do začátku září. 

Tip č.2: Nechte se okouzlit samotným bohem slunce 

Autor: CK Fischer

4* Funtazie & Active Esperides Beach, Řecko

Spojte blahodárný odpočinek na pláži se sportovním vyžitím ve velmi oblíbeném hotelu na řeckých ostrovech. Toto místo v letovisku Faliraki je pro děti opravdový ráj. Mohou využít několika bazénů s různými atrakcemi, vyzkoušet skákací hrad v hotelové zahradě nebo navštívit kino přímo v areálu. V tomto komplexu u dlouhé písečné pláže se rozhodně nikdo nudit nebude.

„V řadách našich klientů máme mnoho aktivních rodičů, kteří každým rokem vítají možnost zasportovat si i na dovolené. Program zde mají pod kontrolou zkušení animátoři v rámci klubu Fun & Active. Nespornou výhodou je i přítomnost dětského klubu Funtazie, kde se děti perfektně zabaví klidně na celé odpoledne,” uvedla Simona Fischerová z CK Fischer. 

Tip č.3: Odpočívejte před branami Orientu

Autor: CK Fischer

4* Funtazie klub Gümüldür Resort, Turecko

Letošní novinkou v nabídce klubové dovolené je příjemný rodinný resort oddělený od pláže pobřežní promenádou. Hotel je vybaven velkými pokoji, které mohou využít rodiny až se 3 dětmi. Oblíbenou atrakcí je aquapark Yali Castle vzdálený pouhých 800 m. Rodiče ocení typické turecké lázně, děti si přijdou na své na večerní minidisco. Komplex Gümüldür zaručuje klidnou dovolenou s rodinnou atmosférou.